Uncategorized

Cover Flow in Windows 7 Media Center

Media Browser is een geweldige plug-in voor Windows Media Center in Windows 7 en Vista die de bekende omslagstroom biedt-zoals browse-ervaring van OS X Finder en ook iTunes het beste voor uw mediacenter -ervaring in Windows 7! Ik heb eerder gecomponeerd over filmbrowser-nog een op flash gebaseerde plug-in die de stroom in Media Center wel overgeeft. Hoewel de filmbrowser goed was, had het ook veel werk nodig om het op te zetten, vooral voor mensen met grote filmbibliotheken. Met de mediabrowser moet je het echter alleen maar wijzen op je mediamirectory en het zal onmiddellijk alle cover art en filminformatie voor jou van internet ophalen!

Ik heb geweldige deals van films die op mijn Windows House Server -machine worden bewaard. Ik heb zojuist de mediabrowser op de clientcomputers naar de filmmap op de House Server geregisseerd en dat het alles automatisch voor mij doet! Bovendien heeft het veel personalisatiekeuzes om uit te kiezen!

Media Browser is een volledig gratis plug-in Media Aggregator voor Media Center die uw opgenomen, digitale of gescheurde media neemt en deze biedt in een eenvoudige, eenvoudig te gebruiken interface. Media -browser is er trots op een snelle, intuïtieve, media -rijke ervaring voor het hele gezin te bieden.

Media Browser wordt aangeboden voor zowel Windows Vista als Windows 7 -individuen en kan worden gedownload vanuit de onderstaande link:

Installatierichtingen voor Windows Vista:

Zorg ervoor dat u .NET Framework 3.5 hebt geïnstalleerd voordat u de plug-in Media Browser installeert. De installatie op Windows Vista is direct vooruit.

Installatierichtingen voor Windows 7:

Op Windows 7 moet u eerst eerst downloaden en de oudere versie (2.0.11) van de plug-in instellen en vervolgens upgraden door de installatie te overschrijven met de meest recente versie 2.1.1.

Download mediakrowser voor Windows Vista/7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *