Digital Electronics

Europese wetgevers willen dat alle smartphones nu dezelfde oplaadpoort

gebruiken, als u een smartphone aansluit, gebruikt u waarschijnlijk een bliksem- of USB-C-kabel. Maar die keuze is nog steeds te veel voor Europese wetgevers die nu telefoons, tablets en andere apparaten willen om allemaal dezelfde manier van opladen te gebruiken.

Eerder heeft de Europese Commissie eenvoudigweg de stap gezet om bedrijven te ‘aanmoedigen’ om ervoor te zorgen dat hun apparaten allemaal compatibele laadkabels gebruikten. Maar nu zijn er enkele leden van het Europees Parlement die dingen nog een stap verder willen brengen. Apple is echter niet dol op het idee.

Bijna een jaar geleden wees Apple erop dat iedereen die alle bedrijven dezelfde onderdelen probeert te laten gebruiken, innovatie zou bevriezen “, terwijl ze ook klanten onnodig zouden verstoren.

Meer dan 1 miljard Apple -apparaten zijn verzonden met behulp van een bliksemconnector naast een volledig ecosysteem van accessoire en apparaatfabrikanten die bliksem gebruiken om onze collectieve klanten te bedienen. We willen ervoor zorgen dat elke nieuwe wetgeving niet zal resulteren in de verzending van onnodige kabels of externe adapters met elk apparaat, of de apparaten en accessoires die door vele miljoenen Europeanen en honderden miljoenen Apple -klanten wereldwijd worden gebruikt, overbodig maken. Dit zou resulteren in een ongekend volume elektronisch afval en gebruikers van veel ongemak. Gedwongen worden om deze substantiële markt van klanten te verstoren, zal de gevolgen hebben die veel verder gaan dan de genoemde doelen van de Commissie.

Vanaf 2009 leidde Apple de inspanningen van de industrie om samen te werken om een ​​gemeenschappelijke laadoplossing te promoten. En met de opkomst van USB Type-C hebben we gepleegd naast zes andere bedrijven dat alle nieuwe smartphonemodellen dit conventionele zullen gebruiken via een connector of een kabelassemblage. Wij geloven dat deze collectieve inspanning van veel van de toonaangevende bedrijven in de branche beter is voor innovatie, beter voor consumenten en beter voor het milieu.

Er zal een stemming zijn over de kwestie, ongeacht de houding van Apple, hoewel het nog steeds verre van een vergeten conclusie is dat nieuwe wetten zullen worden ingevoerd. Er zijn nog steeds mensen die willen dat dingen blijven zoals ze zijn zonder bedrijven te dwingen te voldoen. Dit is echter iets dat al meer dan tien jaar lang rommelt, dus het is onwaarschijnlijk dat het binnenkort zal verdwijnen, ongeacht de uitkomst van de naderende stemming.

Misschien wil je ook kijken:

Checkra1n voor Windows Alternative: hoe RA1NUSB te gebruiken voor iOS 13.3 Jailbreak

Download: iOS 13.3 laatste IPSW -links, OTA -update en iPados 13.3 voor compatibele apparaten

Download: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA -profiel, IPSW -links uitgebracht voor iPhone en iPad

Downgrade iOS 13.3 naar iOS 13.2.3 voor Checkra1n jailbreak, hier is hoe

Jailbreak iOS 13.3 Checkra1n gebruiken, zo is [gids]

Jailbreak iOS 13.3 / 13.3.1 Op iPhone 11, 11 Pro Max, XS, meer met nieuwe TFP0 -exploit zal binnenkort mogelijk zijn

iOS 13/ 13.2.2 Jailbreak tweaks compatibiliteitslijst voor checkra1n

Apple Watch ECG App Hack: Schakel buiten ons in niet -ondersteund land in op Series 5 & 4 zonder jailbreak

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *