Uncategorized

Amazon’s Jeff Bezos zag een robotdond voor huisdieren mee naar een wandeling

Het moet ongelooflijk zijn om Jeff Bezos te zijn – de rijkste man ter wereld – en we geloven dat we waarschijnlijk een prinselijk bedrag zouden betalen om te proberen Naast een dag in zijn schoenen te lopen, moeten we alleen maar maken met genieten van ver van ver.

De CEO van Amazon is momenteel op de Mars-conferentie met alleen uitnodiging, waarbij Mars staat voor Maker Learning, House Automation, Robotics en gebiedsonderzoek en ja, dat lijkt geweldig. Zo ongelooflijk dat Bezos in staat was om een ​​foto te delen van hem die een nieuwe huisdierhond liep – een Boston Dynamics Spotmini -robot.

Dit is niet de allereerste keer dat Bezos heeft afgehandeld om een ​​kop te produceren tijdens de Mars -conferentie. Tijdens de bijeenkomst van vorig jaar was hij in staat om een ​​12-voet robot te besturen, ontwikkeld door Hankook Mirae Technology.

De reis van dit jaar was veel minder energiek, maar het uiterlijk van wat eng lijkt op een moordenaar robotdond voor huisdieren, zal zeker veel angstig hebben over de komende robot die opstand zal doen, waardoor de terminator -films er een Disney -fantasie uitzien. Of niet. Hopelijk hoe dan ook.

Graps opzij, er kan geen twijfel over bestaan ​​dat het werk dat Boston Dynamics doet uiterst interessant blijft, en we ontdekken het nog steeds enigszins ongelooflijk dat deze honden de dingen kunnen doen die ze doen. Het is zelfs ongelooflijk dat ze zelfs kunnen opstaan, laat staan ​​dat ze iets anders doen.

Een bladeren van de #Mars2018 -hashtag op Twitter toont een aantal ongelooflijke foto’s en video’s van wat er nu aan de hand is op het seminar van Amazon.

(Bron: Twitter)

Misschien wil je ook inspecteren:

Fortnite Jailbreak Bypass van detectie nu mogelijk, hier is hoe

PUBG Mobile USA -versie APK, iOS Download links officieel uitgebracht

Fortnite Mobile Invite Codes -indicatie is misschien niet meer nodig om te spelen, dit is wat u moet weten

PUBG Mobile USA English IPA Download op iOS kan nu worden geïnstalleerd zonder App Store, hier is hoe

Fortnite Mobile IPA -link voor iOS Download nu aangeboden buiten de App Store

Download iOS 11.2.6 IPSW -links en OTA met reparatie voor berichten die bugs crashen

Jailbreak iOS 11.2.6 / 11.2.5 / 11.2.2 op iPhone en iPad [Status Update]

Jailbreak iOS 11/11.1.2 Op iPhone X, 8, 7, iPad met behulp van Electra of Liberios [bijgewerkt]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *