Uncategorized

Nieuwe Vega Polishers voor Keramiek van hoge sterkte

Harder, High-Strength Ceramics Vraagt ​​krachtige polijstinstrumenten en onze Vega-polijsters helpen u aan die eisen te voldoen. Ze zijn bij uitstek geschikt voor het werken met Zirconia, Lithium Disilicate en andere keramiek met hoge sterkte. Of u contact opdampt om contacten te verfijnen, de contouren aan te passen, glad of polijst naar een high-shine, deze polijsters zullen zeker de taak krijgen. Ze bezitten een hoge concentratie van speciaal ontwikkelde diamantkorrels waarmee ze op een hoog niveau kunnen presteren, terwijl ze een ultra-glad oppervlak verlaten.
Onze vega-polijsters zijn verkrijgbaar in drie verschillende grutsen:
Grof grit – een agressieve diamantkorrel voor het maken van aanpassingen en pre-polijsten, zonder extra druk te hebben. (Zirconia, Lithium Disilicate, All-Ceramic)
Medium grit – maakt eenvoudig kleine aanpassingen en pre-polishes vóór de laatste high-shine. (Uitstekend voor lithiumdisilicaat). Gladt en schiet de marges van volledige zirkonia-restauraties.
Fijne korrel – levert een ultra-soepele, hoge glansafwerking (zirkonia, lithiumdisilicaat, hoge sterkte keramiek)

Welke VEGA-polijstmachine u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat u uitstekende resultaten bereikt. Bovendien krijg je een polisher die uitgebreide duurzaamheid biedt, loopt soepel en blijft koel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *