Digital Electronics

Apple begint het McEnery Convention Center te verfraaien voorafgaand aan WWDC 2017 Keynote

We zijn nu slechts drie dagen verwijderd van de openingskeynote van WWDC 2017 en Apple is begonnen met het verfraaien van het McEnery Convention Center in San Jose, Californië, Voorbereid voor het grote aantal conventie -gasten en appelmedewerkers die daar volgende week hun methode zullen maken.

Foto’s van het centrum, die zijn begonnen te verschijnen op Twitter als mensen het werk opmerken, laten zien dat Apple banners, vlaggen en vergelijkbare kunstwerken opzet die de locatie een algemeen WWDC -sfeer bieden vergelijkbaar met precies hoe de Moscone -conventie precies Centrum in San Francisco kreeg zijn jaarlijkse titivatie vóór het evenement van dit jaar.

Hoewel elke verhuizing Apple rond een WWDC -opening -keynote maakt, is historisch gezien veel giswerk in de hoop te ontdekken waar Apple over zal praten tijdens het evenement, biedt de kunstwerken van dit jaar weinig concepten weg.

De posters die in het McEnery Convention Center gaan, lijken te voldoen aan vergelijkbare stijlpatronen als die welke de originele aankondigingen hebben versierd die uitgingen voor de WWDC van dit jaar. Dat integreert foto’s van mensen, geschoten van boven, allemaal met levendige kleding.

Als je kunt uitzoeken wat de enorme WWDC -aankondigingen van Apple daarvan zijn, dan zijn je veel betere mensen dan wij! Het door Apple gebruikt kunstwerk werd geproduceerd door Los Angeles -kunstenaar Geoff McFettridge.

Dit jaar over het hele wereldontwerpseminar begint op 5 juni om 10:00 uur PT, te beginnen met de conventionele openings -keynote. Gedurende deze tijd wordt verwacht dat Apple ons onze allereerste peeks van iOS 11, MacOS 10.13, WatchOS 4 en TVOS 11 biedt. Notebooks, toevoegingen aan de iPads-lijn, evenals een veel-gerumineerde Siri-compatibele spreker, vergelijkbaar met de Amazon Echo en Google House-apparaten. Voor veel meer over wat we verwachten dat Apple op WWDC zal onthullen, inspecteert u onze afzonderlijke publicatie hier: wat te verwachten van Apple op WWDC 2017.

(Bron: @codecadets, @tachibanakaoru [Twitter (1), (2)])

Misschien wil je ook inspecteren:

Download Deezer ++ IPA op iOS 10 [geen jailbreak vereist]

iOS 11 bèta downloaden, geruchten, functies, releasedatum [alles wat we tot nu toe begrijpen]

Download Snapchat ++ Phantom Lite 10.9.2.0 IPA op iOS 10 [geen jailbreak vereist]

Download spelen! PS2 Emulator IPA op iOS 10 iPhone [geen jailbreak vereist]

Jailbreak iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 voor iPhone en iPad [nieuwste staatsupdate]

Pokeland Alpha Android APK, iOS IPA Verwachte releasedatum, andere details onthuld

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *