Digital Electronics

Download LG RISIO 3 Stock Wallpapers

LG introduceert elk jaar hun smartphones in verschillende line -ups en een van hen is de LG Risio -serie. Nu heeft het bedrijf zijn nieuwste LG Risio Series -smartphone uitgegeven, genaamd de LG Risio 3. Deze smartphone is een budgetplan van het bedrijf dat in India is geïntroduceerd naast andere landen over de hele wereld.

LG RISIO 3 specificaties

Risio 3 van LG bevat een 5-inch HD-scherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels. Deze smartphone wordt aangedreven door de Snapdragon 425 -processor en bevat 2 GB RAM erin. Daarnaast is de LG Risio 3 eveneens uitgerust met 16 GB interieuropslag. Deze gadget heeft ook een micro SD -kaartgroeiondersteuning.

Aan de voorkant van de nok heeft de gadget een 8MP -nok aan de achterkant van de telefoon, terwijl er een 3MP -cam aan de voorkant is. De LG RISIO 3 haalt zijn kracht van de 2500 mAh niet-verwijderbare, wat een verwijderbare is. Bij de lancering kwam de LG Risio 3 ingebouwd met Android 7.1.2 Nougat en de gadget wordt alleen aangeboden in Marokkaanse blauwe kleurvariant.

Download LG Risio 3 stock wallpapers

LG Risio is de derde smartphone in de LG Risio -serie smartphones door het bedrijf. Deze smartphone werd eerder geïntroduceerd door het bedrijf. De LG RISIO 3 bevat veel stock wallpapers gemaakt door LG.

Over de stock wallpapers gesproken, er zijn 2 wallpapers gebundeld in de gadget door LG. De wallpapers worden aangeboden in de HD -resolutie en worden aangeboden in resolutie van 720 x 1280 pixels. De elementverhouding van de LG RISIO 3 is een basis die 16: 9 is.

Nu kunt u deze wallpapers van onderaf op uw gadget pakken, omdat we beide wallpapers in de oorspronkelijke resolutie hebben aangesloten. We raden u echter aan de zip -gegevens te downloaden die ervoor zorgen dat de achtergronden op een gebundelde manier worden gedownload. U kunt ook de map uitpakken en plezier maken in de achtergronden op uw apparaat.

Download links

LG-RISIO-3-Stock-WallPapers.zip | Spiegel

Ook downloaden:

Gionee M7 Stock Wallpapers

Vivo nex stock wallpapers

Coolpad nx1 stock wallpapers

Moto X System Dump, Stock Wallpapers en beltonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *