Uncategorized

Zeldzame deal: krijg $ 20 korting op de nieuwste Apple AirPods 2 beste nu

Het is niet vaak dat je een paar gloednieuwe airpods met een grote korting kunt krijgen, hoe het beste nu ook is, dat is precies wat mogelijk is. Je gaat zelfs niet alleen op sommige airpods besparen, maar ook het bijgewerkte model.

Normaal gesproken voor $ 159, kunnen de bijgewerkte AirPods 2 met een oplaadsituatie van u zijn voor slechts $ 139,99 als u via Amazon winkelt. Dit zijn echter AirPods, je moet een beetje wachten tot de voorraad beschikbaar is, maar als dat zo is, heb je een geweldige $ 20 bespaard.

Je verplicht ons niet om AirPods op dit moment aan je te bespreken, omdat ze al het zeer populaire accessoire van Apple zijn en mogelijk het vele prominente product omdat de iPhone zelf. AirPods zijn overal, evenals de bit witte oordopjes zijn zo bekend als de bekabelde versies die aan hen zijn voorgegaan.

De onlangs bijgewerkte AirPods zijn de allerbeste tot nu toe, evenals dat is wat hier wordt aangeboden. Met een nieuwe H1 -chip die het oudere W1 -aanbod vervangt, paar deze AirPods -paren en sneller dan ooit, terwijl ze een verbeterde batterijduur bieden als gevolg van die nieuwe technologie.

Er is geen twijfel over de waarheid dat zowel de nieuwe als de verbeterde AirPods tot de allerbeste keuzes behoren, en als je op zoek bent naar sommigen voor jezelf, of zeker iemand anders, dit aanbod is er een dat je onwaarschijnlijk bent om ergens anders te kunnen verslaan. We raden aan om uw aankoop binnen te krijgen, voordat dat offerte van de verzending verder begint te glijden!

Koop: Apple AirPods 2 met oplaadsituatie van Amazon: $ 139 | Oorspronkelijke prijs: $ 160

Misschien wil je ook inspecteren:

Download iOS 12.2 laatste IPSW -links en OTA -update voor iPhone en iPad

Download: iOS 12.3 Beta 3 IPSW -links, OTA Update nu

iOS 12 / 12.1.2 iPhone XS Max Jailbreak Update aangeboden door UNC0ver Lead Developer

iOS 12.2 Jailbreak Status: Dit is wat u moet weten

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 met UNC0ver en Cydia opgezet, hier is precies hoe [tutorial]

Hoe je iOS 12.2 naar iOS 12.1.4 kunt downgraden op iPhone of iPad

U kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *