Uncategorized

Verbeter uw voorpanelen

voor tal van ons, de vloek van elektronische taken maakt een professioneel ogende behuizing. Natuurlijk, 3D-printen heeft het eenvoudiger gemaakt om de daadwerkelijke behuizing te maken, maar er is nog steeds het probleem om het te labelen. [Richard Langner] heeft het antwoord met iets dat hij gemakkelijke voorpanelen oproept. U kunt erover lezen of de onderstaande tutorial-video bekijken.

Het concept is gemakkelijk genoeg. Je maakt je prachtige kunstwerk bij je keuze van grafische programma’s. Het voorbeeld gebruikt inkscape, maar je zou het in alles kunnen doen, zelfs PowerPoint. U print het uit en snijdt het op maat. Je kunt het natuurlijk in kleur afdrukken of – zoals het voorbeeld doet – kleur het met de hand.

Zelfs als u in kleur afdrukt, suggereert [Richard] dat u een zwarte rand rond gaten afdrukt en vervolgens een zwarte marker wilt gebruiken om deze te kleuren om eventuele onvolkomenheden in snijden te verbergen. Voor de volgende stap plaatst u het kunstwerk in een laminatorzak en lamineert u het. We vroegen ons af of een van de zelflaminerende pouches ook zou werken.

Na lamineren trimt u praktisch naar de rand. De aanwijzingen zeggen om 1 mm te laten om te voorkomen dat het laminaatafdichting verliest. Het is het beste om gaten in het laminaat niet te snijden (bijvoorbeeld voor het display-venster), tenzij absoluut noodzakelijk. Eén ding ontbrak was hoe het afgewerkte voorpaneel aan de doos hecht. We veronderstellen wat lijm die dun maakt, zou de truc doen.

De doos ziet er geweldig uit en dit lijkt eenvoudiger dan te gebruiken, zeg, waterglijveldpapier om labels te maken. Je kunt ook luisteren door het gebruik van laserprinterfolie of andere druktrucs zolang ze de lamineringstap zullen overleven.

Een laminator kan talrijke toepassingen rond de winkel hebben. U kunt het zelfs in uw PCB-fabricage gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *