Digital Electronics

Pedaal-aangedreven 32-Core Arm Linux Server

Natuurlijk, het is waarschijnlijk een gimmick voor [Jon Masters], maar we houden absoluut als de pedaal-aangedreven server die hij ontwikkelde met behulp van een groep armspaanders. [Jon] is een ingenieur bij Red Hat, evenals het samenstellen van de baan in het kopen om te pronken met het prospectief van het aanbod aan de lage Power Power Power.

Het platform is een quad-core Calxeda EnergyCore Arm Soc. Elke chip trekt slechts 5 watt bij volle lading, met acht chips met een gewicht in slechts 40 watt. Het circuit dat de server is gestart, begon als een zonnelader, die eenvoudig was om te converteren door alleen door te gaan van panelen naar een generator die net als een fietsfitnessinstructeur werkt (de achterste wielpersen tegen een draaischijf dat de generatoras aandrijft).

Dus de fietsgenerator bevrijt de zonnelader, die is gekoppeld aan een omvormer die een UPS voedt. Na het lezen van de post en het genieten van de video na de pauze zijn we een beetje in de war op de daadwerkelijke opstelling. We zouden geloven dat de omvormer de oplader zou voeden, maar dat lijkt hier echter niet de situatie te zijn. Als u enige helderheid op precies kunt leveren hoe het systeem is gekoppeld, voelt u dit in de opmerkingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *