Digital Electronics

De lijn van Makerbots van 2014

met de consumentenelektronica-show over, het is eindelijk tijd om een ​​kijkje te nemen op de nieuwe lijn MakerBot-printers (hier is het persbericht). In tegenstelling tot het vorige aanbod van Makerbot met een één maat, past ze aan alle servicemodel, vertakken ze met een productlijn die alleen kan worden omschreven als, ‘regelmatig, klein en groot’.

De nieuwe Makerbots bevatten een bijgewerkte replicator die net iets groter is dan de vorige versie. Het bevat Ethernet, een optie voor WiFi, een camera aan boord en een bedieningspaneel met een 3,5 “LCD- en Rotary-encoder. Deze nieuwe replicator verkoopt voor $ 2900, $ 700 veel meer dan de huidige replicator (enkele extruder).

De andere nieuwe Makerbots omvatten de gestripte en kleine replicator mini. Het is een no-franje maker met een bouwvolume van 10 x 10 x 12,5 cm (~ 4 x 4 x 5 in) met 200 micron resolutie. Ook in de nieuwe line-up is de replicator Z18, een indrukwekkend grote printer met een 30,5 x 30,5 x 45,7 cm (12 x 12 x 18 in) volume, 100 micron resolutie, plastic zijden voor een verwarmd volume, en alle klokken en fluit op de nieuwe replicator. De kleine zal verkopen voor $ 1375 en de Z18 zal naar verwachting voor $ 6500 verkopen.

De bijgewerkte replicator is nu beschikbaar, en de Tiny en Z18 zijn ergens in de komende paar maanden beschikbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *