Digital Electronics

Hoe u het Instagram -verhaal van anderen op uw smartphone

kunt opslaan, een beetje meer dan tien jaar geleden, Facebook werd geboren en het idee van Social Network werd opnieuw gedefinieerd. Vele jaren later duidt Social Network niet alleen aan het delen van updates over je sociale leven met je goede vrienden met het geschreven woord, maar met een greep van de andere media, inclusief afbeeldingen, video’s en andere type mediabestanden. Evenals wanneer het betrekking heeft op het delen van de gebeurtenissen van je leven met foto’s, wat veel betere methode is er dan om Instagram te gebruiken!

Instagram is, zoals u allemaal weet, een desktop, mobiele en op internet gebaseerde service voor het delen van afbeeldingen en applicatie waarmee zijn individuen zowel in het openbaar als privé zowel openbaar als privé kunnen delen. Het werd verkregen door Social Network Gigantic Facebook in 2012, en overwegen dat het dan met specifieke veranderingen is gegaan.

Een van de hoogtepunten van de individuele ervaring van Instagram is “het verhaal”. Het is echt gewoon een feed die de video’s en foto’s laat zien die je met je account hebt gedeeld met je volgers (en anderen, als je artikelen openbaar zijn). Het ding over deze verhalen is echter dat ze slechts 24 uur opblijven en daarna daarna worden verwijderd. Instagram stelt zijn individuen niet in staat om een ​​oud verhaal op te halen, dat voor sommigen een beetje een downer is. Als je een van die mensen bent die lokaal verhalen op je gadget willen opslaan, dan kun je dit doen met de assist van een Android -app genaamd “Story Saver for Instagram”.

Laten we de onderliggende procedure in detail bekijken:

Moet lezen: Bescherm jongeren tegen een laag zelfbeeld met behulp van een Android ouderlijk beheren app

Als je een Android -smartphone hebt, is het opslaan van het Instagram -verhaal van een vriend op je telefoon eenvoudig. Ga gewoon naar de Google Play Store vanaf uw telefoon en download een app met de naam “Story Saver for Instagram”. Het is een flexibele, eenvoudig te gebruiken app waarmee u Instagram-verhalen (afbeeldingen en video’s) op uw telefoon kunt downloaden.

Nadat u de app hebt geïntroduceerd, is u nodig om in te loggen met behulp van uw Instagram -accountgegevens. Wanneer u bent ingelogd, wordt de primaire pagina alle verhalen vertoond die uw volgers hebben gepubliceerd. Je bent echter niet alleen beperkt tot je eigen volgers, je kunt ook zoeken naar de verhalen van anderen door de browse -bar te gebruiken.

Zoek de afbeelding of video die u wilt opslaan en tik vervolgens op Opslaan. De gekozen afbeelding wordt opgeslagen op uw gadget waarmee u later toegang kunt krijgen met de map van de app in uw galerij.

Mis niet: 4 opmerkelijke Android -apps die u moet inspecteren

Met behulp van de bovengenoemde procedure kunt u verhalen van uw volgers op uw gadget opslaan en ze later in uw gratis tijd inspecteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *