Uncategorized

Logitech iPad Air Covers evenals toetsenbordsituaties onthuld

De iPad Air is bijna voorbereid voor release, evenals natuurlijk zijn Apple’s accessoire partners hot op zijn staart. We hebben al de allereerste batch gezien van wat Belkin te bieden heeft die de herbreide plaat van Cupertino te bieden heeft, evenals nu, Logitech heeft een aanzienlijke assistentie van situaties en accessoires voor de vijfde-gen iPad.

Hoewel noch Belkin noch Logitech misschien onderscheiden zijn om iets goeds edgy te bieden aan de technische markt, hebben beide een niche ontdekt in het aanbieden van accessoires van topkwaliteit en perifeer tegen een betaalbare prijs.

Er waren suggesties, ongegrond lijkt het, dat Apple zou komen met een toetsenbordsituatie voor een of beide nieuwe iPads. Net als Belkin heeft Logitech echter zijn eigen producten aangeboden aan degenen die dat niet kunnen of gewoon niet zullen verschuiven van fysieke geheimen naar de op aanraak gebaseerde omgeving.

Er zijn vier primaire situaties van Logitech voor de iPad Air, en we zouden in de extreem nabije toekomst veel meer verwachten. Naast het Logitech Fabrickin -toetsenbordfolio en de Logitech Ultraathin -toetsenbordomslag, is er ook het Logitech Ultraathin -toetsenbordfolio en de Logitech Folio -beschermende situatie – waarvan de laatste de enige is die geen toetsenbord bevat.

Logitech Folio Protective Case

Het is een fantastisch aanbod van zin voor Logitech om de toetsenbordsituaties onmiddellijk aan te sluiten, in plaats van je te concentreren op je moerasstandaard wijze cover. Apple biedt tenslotte, naast een overvloed aan outfits van derden, die bij Apple-winkels, dus in plaats van lid te worden van die voorlopige scrum, lijkt het een geweldige methode om te gaan met die voorlopige scrum, met de aandacht van zijn aandacht op de typisten.

Logitech Ultraathin Keyboard Folio

Zoals altijd verbindt het toetsenbord naar de iPad door middel van Bluetooth, en als u eerder een soort van deze dingen hebt gebruikt, zult u precies begrijpen hoe responsief en vloeibaar ze zijn bij het typen.

Logitech Ultraathin -toetsenbordomslag

Als een korte samenvatting is de USP van de folio -beschermende zaak dat het een waterbestendige schaal heeft naast beschermend, en hoewel het $ 149,99 kost, is het niet alsof de gadget zelf goedkoop is. Het ultrathin -toetsenbordbedekking heeft aluminium binnen om bescherming te versterken, en kost $ 99,95. Het ultrathin-toetsenbordfolio is uw gewone toetsenbord dekking van $ 99,99, terwijl de five-beschermende situatie zonder toetsenbord u $ 49,99 zal opleveren.

Logitech Fabrickin Keyboard Folio

Verwacht dat een over de hele wereld op een gegeven moment volgende maand wordt geïntroduceerd.

Misschien wil je ook inspecteren:

Belkin kondigt een gelikte nieuwe verscheidenheid aan iPad Air -toetsenbordsituaties aan [Video]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *