Digital Electronics

Pokemon Go Thanksgiving Event Update heeft aangekondigd, dit is wat je moet weten

Pokemon Go Thanksgiving Event Update is aangekondigd door Niantic, hier is alles wat je erover moet weten.

Pokémon Go werd slechts een paar maanden geleden gelanceerd, de maand juli om precies te zijn, en de mensen achter de enorm populaire en inderdaad virale game, Niantic, hebben vandaag naar de website van het bedrijf gegaan om gamers te bedanken voor het maken van de titel zo groot deal in 2016.

Om gamers te bedanken voor het nemen van Pokémon gaan naar hun hart en het hebben gegeven van het platform dat nodig is om het klinkende succes te worden dat het althans tijdens de eerste maanden van de beschikbaarheid is geweest, heeft Nantic enkele voordelen aangekondigd voor gamers om te profiteren van.

Maar haast je, het venster van kansen is voor de deur – gamers hebben slechts tussen 23 november om 00:00 UTC en doorgaan tot 30 november 00:00 UTC om te profiteren van de vrijgevigheid van Nantic. Wat zal die vrijgevigheid oogsten, huil je? Nou, we laten Niantic het uitleggen.

Als Double XP en Stardust klinken als iets dat je wilt, zorg er dan voor dat je Pokémon na woensdag doorgaat en onthoud, je hebt maar een paar dagen om je bedankje te accepteren.

Nu hebben we gewoon Nantic nodig om weer aan de tweede komst van Pokémon Go te werken. We weten tenslotte dat ongeveer 100 generatie 2 Pokémon eerder onderweg is of veranderen. Hopelijk de eerste.

Voor degenen die het nog niet weten, liet Niantic de nieuwe versie van Pokemon Go, versie 1.17.0 voor iOS en 0.47.1 voor Android om in het weekend precies te zijn. Je kunt de update nu in de App Store en Play Store pakken en meer leren over enkele van de nieuwe functies in de update in onze post hier.

Misschien wil je ook kijken:

Pokemon Go ++ 1.17.0 / 0.47.1 Hack is hier, download nu

De beste Pokemon Go cheats, tweaks, tips [gids]

Pokemon Go Gen 2 Update -releasedatum is mogelijk gelekt

Google Pixel / Pixel XL vs Apple iPhone 7/7 Plus benchmarks Vergelijking

Jailbreak iOS 10 / 10.1.1 / 10.0.2 / 10.2 voor iPhone, iPad, iPod touch [nieuwste statusupdate]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *