Uncategorized

Verschuiving van versnellingen op uw varkensroerspit

[TIM] en [Jon] hebben een hankering voor een varkensvleesproduct van hun eigen maken. Je gemiddelde woonkeuken is slecht uitgerust om met een heel varken om te gaan, dus ze kwamen aan op het bedrijf dat dit varkensspit uit oude fietsonderdelen bouwen.

De belangrijkste elementen in het project zijn twee stands ontwikkeld uit de vierkante buis die aan weerszijden van het kookbeëindiging (kolenbed?). Ze omvatten lagers om een ​​horizontale balk te ondersteunen waarop een varkens karkas op een of andere manier is gemonteerd. Het hele punt van een spit is om het te keren tijdens het koken, en dat is waar het tandwielsysteem binnenkomt. De voorste kruk van een fiets werd op het spit gelast, met één pedaal nog op zijn plaats. Op deze manier, als het gemotoriseerde systeem breekt, kunnen ze het ding nog steeds met de hand draaien.

De krukkoppelingen naar de tandwielen met één ketting, terwijl de andere keten de tandwielen aansluit op een ruitenwissermotor. Wanneer gekoppeld aan de opgegeven 12v draait het ongeveer 6 tpm; Sluiten maar een beetje te snel. Na wat vallen en opstaan ​​vonden ze een 5V-aanbod draait deze op het optimale 2 tpm.

We vragen ons af of je een heel varken in een vleesroker kunt plaatsen?

[Via reddit]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *