Uncategorized

Hoe gaat het met deze subdomeinen bij Hackaday?

We hebben net twee subdomeinen toegevoegd aan hackaday.com

LIFE.HACKADAY.COM: Ontdek zowel ideeën als technieken om uw leven beter te maken.

Handmade.hackaday.com: vakmanschap vieren

We geloofden dat we onze gedachten en doelen met deze geweldige toevoegingen zouden delen.

In de loop der jaren is Hackaday aanzienlijk gegroeid. Hacking is eveneens aanzienlijk gewijzigd en kan zo extreem veel dingen aangeven. Laten we er echter mee omgaan, Hackaday is een blog over Tech Hacking. Dat is waar je hier voor bent, evenals dat is wat we je willen bieden.

We barsten bij de naden met deze dingen die we echt willen laten zien dat je echter niet noodzakelijkerwijs te maken hebt met hacking. Dingen zoals “Lifehacks” evenals geweldige video’s van extreme vaardigheid. We hebben een beslissing genomen dat we een slechte dienst zouden doen om dit allemaal op Hackaday de hele tijd te stoppen. We hebben een beslissing genomen die wat we moeten doen, focus hackaday op wat het altijd is geweest, een tech hacking blog.

We produceren deze nieuwe gebieden omdat we het gewoon leuk vinden om geweldige dingen met je te delen. We willen ze echt delen, evenals we geloven dat veel van jullie geniet van het lezen ervan. We baseren dit van het aantal verzoeken en ideeën die in de loop der jaren in deze externe classificaties zijn gevallen.

We hopen eveneens dat dit een lange tijd zal maken, blijft de bezoekers van Hackaday heel erg om te begrijpen dat Hackaday zal blijven gericht op het oude spul.

in de toekomst:

We hebben besproken dat de primaire site alle inhoud heeft, evenals het produceren van een subdomein genaamd Tech die de typische hackaday-dingen zou hebben. We zijn allemaal van mening dat dit kan wachten. Ideaal nu, we willen gewoon eraan werken om soepel te laten werken tijdens het focussen op precies hoe al deze modificaties Hackaday.com kunnen verbeteren

Picture Courtesy of Asyrum Design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *