Uncategorized

Apple toegekende patent voor opvouwbare of buigbare iPhone Design

in 2013 Het werd zwaar gesuggereerd dat Apple Inc., gevestigd in Cupertino, het potentieel van het ontwikkelen en ontwikkelen van een opvouwbare smartphone die als een potentiële toekomstige iPhone werd vrijgegeven serieus onderzocht.

In de tijd die wordt gevolgd, zijn de dingen op dat vlak een beetje stil geweest, tot nu toe met een recent gegeven patent dat suggereert dat Tim Cook en het bedrijf nog steeds in de gaten hebben op een opvouwbare iPhone. Fabrikanten zoals Apple willen voortdurend nieuwe technologie- en technische ontwikkeling in aankoop om hun hardware -propositie voort te zetten.

Als onderdeel van die potentiële progressie is er in sommige gevallen een noodzaak om daadwerkelijk individuele octrooien aan te dienen die uiteindelijk de technologie en het idee zullen beschermen, wat het geval lijkt te zijn met deze specifieke patentaanvraag ingediend in 28 augustus.

Dit specifieke octrooi is tot nu toe buiten de publieke oog gehouden dankzij het worden ingediend onder de naam van een ingenieur in plaats van expliciet te worden toegewezen aan Apple als bedrijf. Het neemt ook de ongebruikelijke methode om direct naar de iPhone te verwijzen, in plaats van een generieke term voor een apparaat te gebruiken, en schetst het gebruik van standaard productiematerialen, evenals “koolstofnanobuisjes”, om een opvouwbare smartphone te produceren:

Geleidende koolstofnanobuispaden kunnen signaalpaden vormen die flexibel en bestand zijn tegen kraken. Aanraaksensoren zoals capacitieve aanraaksensorarrays voor displays of trackkussens, videocamerastructuren, antennestructuren, woningstructuren, interne apparaatstructuren, elektrische componenten, substraten, beugels, woonwanden, andere structuren of combinaties van deze structuren.

Het is opwindend om te zien dat Apple dit soort technologie wil verkennen, en natuurlijk dit soort concept voor de iPhone, maar dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat we binnenkort een buigbare of opvouwbare iPhone gaan zien. Zoals we in het verleden hebben geleerd, komen niet alle toegekende patenten daadwerkelijk in toekomstige apparaten, en in alle eerlijkheid, gezien het huidige smartphone -landschap, is het onwaarschijnlijk dat Apple het nodig acht om op altijd op de markt te komen met een apparaat van dit type spoedig. Of helemaal niet.

(Bron: USPTO, Top Afbeelding: iPhone 6 -opvouwbaar concept)

Misschien wil je ook kijken:

Snapchat Hacks 2016: Download Snapchat ++ IPA op iOS 10 Without Jailbreak

Download iOS 10.2 Beta 1 voor iPhone, iPad, iPod touch

Download iOS 10.1.1 IPSW -links voor iPhone, iPad, iPod Touch

Jailbreak iOS 10 / 10.1.1 / 10.0.2 / 10.2 voor iPhone, iPad, iPod touch [nieuwste statusupdate]

Download iOS 10, 10.1.1, 10.2, 10.0.2 Links & installeer op iPhone 7, 6s, 6, plus, SE, 5S, 5C, 5, iPad, iPod [Tutorial]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *