Digital Electronics

Apple heeft 43,7 miljoen iPhones aangeboden en 16,3 miljoen iPads in Q2 2014

Apple’s Q2 FY14 Income -telefoongesprek op woensdag heeft blootgesteld dat de verkoopcijfers van specifieke producten niet zo sterk noch uitstekend zijn geweest als in voorgaande jaren, met de voorgaande jaren, met de voorgaande jaren, met de voorgaande jaren, met de voorgaande jaren, met de voorgaande jaren, met de voorgaan iPad-cijfers in specifiek hebben het jaar op jaar wankeld. Voor het groeiende aantal concurrenten op zowel de tabletmarkt als de opkomende “phablet” -markt, is dit misschien te verwachten, evenals zelfs de populariteit van de geheel nieuwe iPad Air en iPad Tiny met Retina Screen Haven Het is niet verhinderd om de verkoop van de Apple -plaat enigszins te dompelen.

Er is niet zo goed een oorzaak van paniek, hoewel de afname van de iPad -verkoop in specifiek nog steeds de oorzaak van alarm in de Apple -rangen zal signaleren. Na 19,5 miljoen iPads te hebben verschoven in het tweede kwartaal van 2013, heeft de Cupertino -activiteiten deze keer slechts 16,3 miljoen afgehandeld – een herfst van meer dan 3 miljoen. Bovendien, hoewel zowel de iPad Air als het iPad Tiny met Retina -scherm het onderwerp zijn geweest van collectieve toejuiching dankzij het respectieve herontwerp en schermverbeteringen, bieden geen van beide een zo steile technische upgrade als te zien met vorige generaties, maar als, als, of als, of als, of als, of als, of als, of als, als, als, als, als, als, als, als, als, als, of als, als, als, als, als, of, Zoals geruchten zijn beide gebruikte touch -ID en enkele andere aanzienlijke verbeteringen later op dit najaar, dan denkt u dat het Q2 -iPad -rapport van volgend jaar beslist veel beter leest zal produceren.

De iPad heeft misschien iets van een plateau geraakt, maar de iPhone heeft genoegen genomen in een boost in de verkoop in vergelijking met exact dezelfde periode van vorig jaar. De aangeboden 43,7 miljoen-een stijging van 37,4 miljoen jaar op jaar-laat zien dat de handset van het fruitbedrijf van uithoudingsvermogen naar kracht gaat, evenals met analisten die uitstekende dingen voorspellen voor de geruchten iPhone 6 later dit jaar, de smartphone-kant van de smartphone-kant Productline-up lijkt nu de vlag ideaal te vliegen.

De waarheid dat Apple eveneens 4,1 miljoen Macs heeft verplaatst – een beetje toename van de 4 miljoen die in exact dezelfde periode van vorig jaar worden aangeboden, is ongeveer ideaal, op voorwaarde dat de enige grote nieuwe toegang tot de vouw de niche Mac Pro is geweest, maar de iPod-jaar op jaar met veel meer dan de helft tot slechts 2,7 miljoen-blijft de functie van het vergeten product spelen.

De algemene winst van $ 45,6 miljard is twee miljard hoger dan het kwartaal van een jaar geleden, dus ondanks het verwijderen van sterke en zwakke punten in de gelederen, moet het telefoongesprek van vandaag nog steeds ten onder gaan als een geweldige dag op kantoor.

Wat vind je van het telefoongesprek in de inkomen vergeleken met het laatste kwartaal?

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *