Uncategorized

Apple stopt het Thunderbolt -display, dit is wat je moet weten

Apple heeft bevestigd dat het zijn populaire Thunderbolt -display zal stopzetten. Het in Cupertino gevestigde bedrijf introduceerde voor het eerst het spectaculaire Thunderbolt-display in het jaar 2011 op de markt, waar het vrijwel onaangeroerd is gebleven, omdat zonder vernieuwing.

Veel analisten en onderzoekers geloofden dat het bedrijf een vervangingsmodel zou aankondigen tijdens de Worldwide Developers Conference (WWDC 2016) -keynote -evenement van dit jaar, mogelijk met een 5K Retina -display, maar dat is tot nu toe niet gematerialiseerd zonder een vervanging in zicht.

In de aankondiging bevestigde een woordvoerder van Apple dat het bestaande Thunderbolt -display te koop zou blijven totdat de bestaande benodigdheden van het display uitgeput waren: “We staken het Apple Thunderbolt -display. Het zal beschikbaar zijn via Apple.com, de winkels van Apple en Apple geautoriseerde wederverkopers zolang de voorraad strekt. Er zijn een aantal geweldige opties voor derden beschikbaar voor Mac-gebruikers. ”

De geplande stopzetting van het Thunderbolt-display in zijn huidige vorm, gemengd met het feit dat de officiële lijn is om gebruikers aan te bevelen oplossingen van derden te verkennen, zou suggereren dat het bedrijf niet van plan is om een ​​vervangend model uit te brengen of aan te kondigen, of Die is in de maak, maar is gewoon niet klaar om te worden aangekondigd.

Apple heeft geen extra duidelijkheid geboden over waarom het ervoor kiest om de productie van het Thunderbolt -display te staken. Het bedrijf heeft ook geen hints met betrekking tot het bestaan ​​van een 4K- of 5K -display laten vallen om zijn plaats in te nemen.

Voorraadtekorten van het Thunderbolt -display in verschillende Apple -winkels over de hele wereld hadden geruchten geleid dat er een WWDC -aankondiging zou worden. Achteraf heeft ons nu laten zien dat WWDC alles over software -aankondigingen ging voor de belangrijkste platforms van het bedrijf, met geen enkele vermelding van nieuwe hardware die de agenda maakt.

Als Apple werkt aan een nieuwe vervanging om in de toekomst te komen, suggereert het gerucht dat het een 5120-bij-2880 pixelweergave zou kunnen hebben met USB-C/Thunderbolt 3-poorten. Het is ook zeer waarschijnlijk dat het ontwerp van het display zou worden vernieuwd om veel meer te vallen in lijn met de visuals van de huidige iMacs die met een veel dunner vormelement worden geleverd dan eerdere modellen.

Consumenten worden nu geconfronteerd met een keuze; Neem de begeleiding van Apple en verken de verschillende beschikbare externe opties die beschikbaar zijn, of wacht in de hoop dat een nieuwe 5K Thunderbolt-display binnenkort wordt aangekondigd.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *