Uncategorized

Versnelling van Chrome -browser op Android, Windows, Mac & Linux

Moderne smartphones hebben verbluffende displays krachtige processors en optredens van RAM. Na veel geld aan een digitale gadget te hebben uitgegeven, hebben gebruikers alle rechten om vloeiende en snelle prestaties te verwachten van het apparaat dat ze bezitten. In de meeste gevallen presteren onze telefoons snel zolang ze niet met veel apps worden geladen.

Zodra de app -lade van een apparaat echter vol is met heel veel apps en games, begint de prestaties te vertragen en onhandig te zijn. De Google Play Store is gevuld met apps van derden die ons helpen RAM -gebruik te beheren, onnodige apps te verwijderen en het systeem af te stemmen op snellere prestaties. Als u een geroot -apparaat heeft, kunt u dergelijke apps, aangepaste kernels en ROM’s gebruiken om geoptimaliseerde prestaties te krijgen. Hoe dan ook, als je je Android -smartphone of -tablet niet hebt geroot en het gevoel hebt dat de Chrome -browser niet snel genoeg dingen heeft gedaan, is er een manier waarop je de prestaties aanzienlijk kunt versnellen.

Chrome van Google is de meest populaire webbrowser voor gebruikers van pc- en Android -smartphonegebruikers. De functies zoals gewone look, nuttige omnibox, snellere laadtijd maken het allemaal onze favoriet. Zoals u weet, de Chrome -browser veel experimentele functies voor testdoeleinden. Deze experimentele instellingen liggen verborgen en zijn toegankelijk door een URL in de omnibox te typen.

Zoals we hierboven hebben gezegd, is Chrome een van de beste en snelste webbrowsers die er zijn. Maar zodra u zoveel tabbladen tegelijkertijd opent, ziet u misschien een slow paginabeharden en schokkerig scrollen, vooral op Android -apparaten. Chrome -browser gebruikt standaard slechts 128 MB RAM. Door meer RAM aan de app toe te wijzen in verborgen instellingen, kunt u de prestaties verbeteren op uw Android -telefoon of tablet en Windows, Mac, Linux en Chrome OS -machine.

Hoe u de Chrome -browser kunt versnellen

Hier is hoe u de Chrome -browser sneller en soepeler kunt maken op Android, Windows, Mac, Linux en Chrome OS.

Lanceer Chrome -browser.

Typ de volgende URL/lijn in de omnibox. Kopieer en plak de volgende regel op het tabblad van uw browser om toegang te krijgen tot de experimentele functies van Chrome op uw computer.
chrome: // vlaggen/#max-tiles-for-interest-area

Druk nu op de knop Enter/toets.

Tik nu op de standaardknop onder maximale tegels voor het interessegebied.

Selecteer nu 256 of 512 MB RAM -optie.

Sluit Chrome -browser en lanceer het opnieuw.

Gedaan! U kunt nu genieten van snellere en soepelere prestaties tijdens het bladeren op internet op uw Android-, Windows-, Mac- en Linux -computer. Was het niet echt gemakkelijk? U kunt ook spelen met een andere experimentele functies om de standaardinstellingen te wijzigen. Vergeet niet om uw ervaring met ons te delen! Klik hier voor meer tips en trucs op Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *