Uncategorized

6 Kicking Back Puzzle Games voor Android

De allerbeste videogames zijn altijd die zijn geweest die vol zitten met actie, luide muziek, evenals prestaties die moeten worden ontgrendeld. De afgelopen jaren hebben in deze aanpak een aanpassing gezien, aangezien veel meer, evenals veel meer games worden gemaakt om zich te ontspannen. Tegenwoordig zijn er veel opmerkelijke games die afhankelijk zijn van een trage gameplay, uitstekende visuals en een rustgevende soundtrack. In dergelijke spellen hoef je geen set vooraf gedefinieerde doelen te bereiken. Dergelijke spellen kunnen worden gekozen wanneer je zin hebt om te ontstressen en na enige tijd snel kan worden neergezet. Hier zijn zes opmerkelijke schoppende puzzelspellen die zijn ontwikkeld om je na een lange en vermoeiende dag te kalmeren.

Zenge

Zenge is een beste voorbeeld van een game die vooral is gemaakt om je terug te trekken. Deze game is een combinatie van sensationele visuals en kalmerende muziek, evenals het gebruik van deze verbluffende kunst en soundtrack om een verhaal met moeilijke puzzels te vertellen. Het verhaal gaat over Eon – een eenzame reisman die zowel tussen de werelden als de tijd vastzit.

Aangezien Zege bedoeld is als een schopervaring, zijn er daarom geen punten, sterren, tutorials, stappentellers, in-game winkels of andere soorten andere afleiders. Gewoon puur, meeslepende reis met Eon, verteld met verbluffende kunst en muziek.

Gerelateerd artikel: 2 Special Chess Games voor Android

[GooglePlay url = ””/]
Klocki

Klocki is een heel klein puzzelspel. Het doel van het spel is eenvoudig, je moet gewoon verschillende soorten regels koppelen door ze te verplaatsen. Elk niveau heeft een of veel meer boards met verschillende roosters. Elk raster heeft een lijn erop getrokken. Uw taak is om de tegels rond te stappen en op een geschikte manier samen te voegen.

Klocki heeft ook een kalmerende soundtrack. Soothing muziek en moeilijke gameplay, maak Klocki een bevredigende ervaring.

[GooglePlay url = ””/]
Monument Valley 2

De Monument Valley -serie vereist geen introductie. Het is een van de meest succesvolle titels in mobiel gamen. Hoewel het allereerste deel een aanzienlijk succes was, is het tweede deel op hetzelfde niveau.

Monument Valley 2 is het verhaal van een moeder en haar kind terwijl ze aan een visueel adembenemende reis beginnen. Als je het allereerste deel hebt gespeeld, begrijp je dat de soundtrack ongelooflijk achteruit schopt en een plezier in de oren.

Monument Valley heeft zichzelf uitgebreide cruciale toejuiching gewonnen voor zijn verhaallijn, kunst en boeiende puzzels. Hoewel de gameplay een beetje kort is en ongeveer 2-3 uur klokt, is deze uiterst bevredigend en de prijs waard.

[GooglePlay url = ”″/]
Gedroogde pruim

Sprun is een puzzelspel met aspecten van een tuinsimulator. In het spel moet je een boom helpen op de juiste manier te groeien door het in het zonlicht te begeleiden terwijl je de komende gevaren vermijdt. Dit alles wordt gedaan door je vinger te vegen om de boom te vormen. Wanneer de boom wordt verlicht, begint deze te bloeien.

Prune gebruikt een heel weinig en verbluffende kunst met kalmerende-Zen-achtige-muziek. En gezien het feit dat het is gecreëerd voor ontspanningsdoeleinden, heeft het geen in-app aankoop en elk type verborgen geld voor het genereren van inkomsten; Slechts 48 boeiende niveaus.

[GooglePlay url = ””/]
Ik hou van tint

Ik hou van kleur is een heel weinig puzzelspel in de kleur. Het doel is om gekleurde tegels te reorganiseren in een koop dat alle kleuren van schaduw naar schaduw stromen. De game heeft veel meer dan 300 niveaus en een rustgevende soundtrack.

[GooglePlay url = ””/]
Haak

Hook is een basispuzzelspel met heel weinig grafische en kalmerende geluiden.

In Hook krijg je verschillende haken van verschillende lengte en vormen op het scherm. Uw hoofddoel is om het scherm te verwijderen en het is gedaan door alle haken te elimineren. Tik op de vaste cirkel om een haak te elimineren. Dit zal aan het einde van de lijn aan de haak trekken, het is gekoppeld aan rug en laat het verdwijnen. Doe dit met alle haken om het scherm te verwijderen, evenals vooruitgang naar het volgende niveau.

Mis niet: top 5 mobiele VR -games voor Android

Voor een kleine prijs krijgt u een minimale, ontspannende, evenals een beetje moeilijke ervaring zonder enige vorm van advertenties en in-game aankopen.

[GooglePlay url = ””/]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *