Uncategorized

iOS-apps met videocamera-machtigingen kunnen foto’s maken, video zonder gebruiker

Apple is er trots op de mogelijkheid van iOS om zijn individuen risicovrij en veilig te houden, maar zoals altijd de situatie met software is, is het Gewoon onmogelijk om alles 100% veilig te maken. Dat is opnieuw bevestigd nadat een Google -ingenieur een demo -app heeft gedeeld die in staat is om foto’s te maken en video op te nemen wanneer deze op de voorgrond staat zonder dat het individu ooit begrijpt dat het gebeurt.

Met iOS moet elk type app dat toegang heeft tot de videocamera van het apparaat om een ​​dialoogvenster te tonen om toestemming te vragen, evenals deze methode al een tijdje. Zoals designer Felix Krause echter in videoformulier heeft aangetoond, kan een malafide app om toestemming vragen om schijnbaar onschadelijke redenen om vervolgens de telling van de gebruiker te breken door video of stills te vangen zonder de kennis van de gebruiker.

Het probleem is dat wanneer toestemming is gegeven, de app vrij veel kan doen wat hij wil, wanneer hij wil, zolang het op de voorgrond is. De mogelijkheden zijn behoorlijk eng, met apps die in theorie kunnen kijken naar de reactie van een gebruiker op een specifieke advertentie die mogelijk speelt in aankoop om feedback te verzamelen. Volgens Krause zijn er een paar keuzes aangeboden aan Apple, hoewel een derde mogelijk zou zijn als er veel meer ruimte op het voorhoofd van een iPhone was – gewoon een melding die daar zou worden verlicht die zou worden betrokken wanneer de videocamera actief is in Een vergelijkbare methode als precies hoe Macs zich gedragen. Dat zal waarschijnlijk niet gebeuren, dus de andere keuzes van Apple zijn:

Bied een methode aan om op korte termijn toegang te verlenen tot de videocamera (bijvoorbeeld om te maken en één foto te delen met een goede vriend op een berichten-app) [of] een pictogram in de conditiebalk weergeven dat de videocamera actief is , en dwingen de conditiebalk om zichtbaar te zijn wanneer een app toegang heeft tot de camera.

De enige bescherming in locatie vanaf nu is het Apple -evaluatieproces van Apple, dat hopelijk elke type app zou moeten vangen die zoiets zou proberen. We begrijpen echter wel dat de processen binnen Apple niet onfeilbaar zijn, zoals blijkt uit het vermogen van Uber om individuen te blijven volgen, zelfs nadat hun ritten waren beëindigd.

(Bron: Felix Krause)

Misschien wil je ook inspecteren:

iOS 11.2 Beta 1 Download Releasedatum duidelijk ingesteld voor volgende week

Popcorn -tijd iOS 11 IPA Download op iPhone [geen jailbreak vereist]

Ontgrendelde / sim-vrije iPhone X-kosten in de VS, het VK, India, China en meer

MacOS 10.13 High Sierra Hackintosh nu mogelijk met Unibeast 8.0 release

Kodi 17.5.1 APK Download voor Android zal het probleem van de startup -ongevallen repareren

Downgrade iOS 11/11.1 op iPhone of iPad [How-To Guide]

Download iOS 11, 11.1, 11.0.3 Links & ingesteld op iPhone 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 11/11.1 / 11.0.3 op iPhone en iPad [Status Update]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *