Digital Electronics

Welkom bij YouTube Gaming

Zoals we het begrijpen, als Google al uw domme of super intelligente vragen betekent, is YouTube voor de video’s op dezelfde lijnen. Van katachtige video’s tot NASA Online Feed, het heeft het allemaal. YouTube had de wereld al vele jaren vermaakt met video’s, meer recent stimuleerden ze het plezier met online video’s, waardoor aanzienlijke oomph en slijking werden toegevoegd. Dit zal ook een geschiedenis worden.

Nu heeft YouTube zich waagt in een nieuwe, maar passende markt. Online game streaming. Er is al een app genaamd Twitch, een soort leider in de gamestreaming media, die van het programma vanaf vandaag op nummer 2 tellen.

Aangenomen wordt dat YouTube -gaming de vereisten met de rivaal vergelijkt met de minimalistische en supervriendelijke individuele interface en een supervriendelijke individuele interface en de individuen een ultieme ervaring van het bekijken van games. Volgens The Verge stelt YouTube Gaming UI u in staat om u te abonneren, commentaar te geven, een specifiek bericht op of neer te slaan; Vaak zoals de keuzes die zijn ontdekt op statische YouTube -video’s.

Het zoeken naar een specifieke video lijkt gebaseerd te zijn op classificaties of classificaties tussen online feeds of gebruikelijke gaming -inhoud, samen met aanbevolen lijsten. Er zijn ook bestemmingspagina’s of veel beter worden genoemd als coverpagina’s met name configuratie voor privé -games, waardoor u de allerbeste video’s krijgt die met de game -tag zijn gepubliceerd. Bovendien heeft u eveneens een trending -lijst waarmee individuen de inhoud virale kunnen virale.

De hotshots van YouTube -gaming lijken de mogelijkheid te zijn om de online stream te “terugspoelen”, die, indien opgenomen of bijgewerkt in de toekomst, YouTube -poking een aanzienlijke hoeveelheid getallen van Twitch -platform zal helpen. De dingen zien er nu echter niet zo extreem vrolijk uit, met meer dan 32.000 routinematige kijkers op het meest prominente kanaal van de Twitch, evenals slechts 11.000 kijkers op vergelijkbare YouTube-gaming-inhoud, die ook first-day-rush-gebruikers bevatten, maar een hoop naar beneden brengen Tot nu toe.

Wat vind je van YouTube -gamen? Deel uw weergaven in de reacties hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *