Digital Electronics

Anker’s PowerLine II 3-in-1 kabel heeft Lightning, USB-C, Micro USB in één, slechts $ 11,24 vandaag

Anker’s PowerLine II is momenteel korting op slechts $ 11,24 en is toevallig een 3-in-1 kabel met Bliksem-, USB-C- en Micro USB-connectoren in één.

Anker is een van de grootste namen in accessoires, en als je een oude telefoongebruiker bent, ben je waarschijnlijk al erg bekend met de laadkabels van het bedrijf. Ze zijn er voor altijd geweest en zijn enkele van de beste, meest concurrerend geprijsde kabels op de markt. Op dit moment kun je een ankkabel krijgen die vrijwel alles op een zoete korting oplaadt.

De Anker PowerLine II 3-in-1 kabel is precies hoe het klinkt; Een kabel met drie verschillende kabels in één. Met een USB-A-connector aan het ene uiteinde kan dit worden aangesloten op al die power bakstenen die je al door het huis hebt bezaaid, en aan de andere kant zijn er drie verschillende connectoren. Met Lightning, USB-C en Micro USB allemaal beschikbaar voor u, in slechts één kabel, zijn we er vrij zeker van dat dit bijna alles in uw verzameling technologie kan opladen.

Het pakket bevat één, zwarte 3-voet kabel, of als u liever hebt, kunt u in plaats daarvan kiezen voor een witte. Beide kabels worden beoordeeld voor meer dan 12.000 bochten voordat ze breken, en ze laden op 2,4A op via Lightning of Micro USB en 3A via USB-C. Dat zou voldoende moeten zijn om genoeg dingen te maken.

Koop: Anker PowerLine II 3-in-1 kabel, bliksem/type C/Micro USB-kabel van Amazon: $ 11.24 met code Ankerkj8 | Oorspronkelijke prijs $ 17

We schreeuwen over hoe geweldige Anker -accessoires al jaren zijn, dus als u een kabel nodig hebt die al uw laadvereistenvakken aanvinkt en een paar dollar in het proces wilt besparen, is dit de kabel voor u.

Misschien wil je ook kijken:

Download iOS 12.1.3 laatste IPSW -links en OTA -update voor iPhone en iPad

iOS 12.1.3 Release Notes, Changelog en andere wijzigingen die u moet weten over

Hoe iOS 12.1.3 te downgraden naar iOS 12.1.2 / 12.1 [Gids]

Jailbreak iOS 12.1.3 / 12.1.2: Wat is de nieuwste status?

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *