Digital Electronics

Apple brengt nieuwe bèta -firmware uit voor AirPods, Pro, Max; Hier is precies hoe u het instelt

Apple heeft nieuwe bèta -versies van de softwaretoepassing uitgebracht die de AirPods, AirPods Pro, en AirPods Max -hoofdtelefoons aandrijft. De nieuwe Beta -versie brengt het nummer 5B5040C en wordt nu aangeboden om te downloaden.

Apple begon ontwerpers in staat te stellen de softwaretoepassing in juni in te stellen, maar ze vereisen een iPhone met iOS 16, een Mac met macOS -ventura, evenals Xcode 14 in aankoop om dit te doen.

Om de bèta -firmware te krijgen en deze in te stellen, is hier precies hoe u het moet aanpakken.

Stap 1: We vereisen dat we het AirPods Pro Beta -profiel op uw iPhone instellen. Om dat te doen, indicatie in uw Apple Designer -programma op uw iPhone, ga naar downloads> veel meer downloads en kies AirPods / Pro / Max Beta> Bekijk details en stel net het profiel in. Als uw iPhone u vraagt ​​met een pop-upwaarschuwing, druk op Toestaan. De iPhone heeft u ook nodig om naar uw toegangscode te gaan om ervoor te zorgen dat de installatie kan worden geautoriseerd.

Stap 2: Introduceer nu, op uw Mac, Xcode en ga naar instellingen> ontwikkelaar, voldaan door op weg te gaan naar bèta-firmware voorafgaand aan de release in de sectie AirPods / Pro / Max. Draai gewoon de overstap naar de in -instelling en u bent allemaal zo veel ingesteld als de nieuwe bèta -firmware voor uw AirPods krijgt.

Daaropvolgende updates zullen eveneens voldoen aan wanneer ze worden vrijgegeven, automatisch.

Het is momenteel onbekend wat er nieuw is in deze specifieke update, maar we verwachten niet dat het iets bijzonder spannends is. Deze bèta’s bevatten meestal bugfixes en prestatieverbeteringen in plaats van extra functies, dus word niet zo goed weggebracht.

Uiteindelijk zal deze bèta natuurlijk naar iedereen verzenden, evenals het samen met de release van iOS 16.1. Die specifieke update wordt al door ontwerpers geëvalueerd naast die van het openbare bèta -programma. We zouden verwachten dat die update de komende weken over de hele wereld wordt aangeboden.

Misschien wil je ook inspecteren:

Download: iOS 16.1 Beta 4 uitgebracht als openbare introductie nadert

Hoe arme iOS 16 batterijduur afvoer [gids] te repareren

Jailbreak iOS 16.0.2 op iPhone en iPad Condition Update

iOS 16 compatibel en ondersteunde iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

iOS 16 verborgen functies: 100+ wijzigingen

Download: iOS 16.0.2 OTA -profielfossier, IPSW -links vrijgegeven

Download iOS 16 laatste IPSW -links en ingesteld op iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus [Tutorial]

U kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *