Digital Electronics

5 Verbazingwekkende maar minder bekende thuiswergers voor Android

Ik ben dol op Android, voornamelijk vanwege het vermogen van zware aanpassing. Ik kan het uiterlijk van mijn telefoon volledig veranderen met het rooten of jailbreaken. Hoewel het rooten van een Android -telefoon volledige controle over het apparaat geeft, kan veel aanpassingen worden gedaan zonder dat het hoeft te worden geroot. Een van de gemakkelijkste manieren om mijn apparaat op te frissen, is het installeren van een nieuwe launcher.

Voor de niet -ingewijden is een launcher een app waarmee u het uiterlijk van uw homescreen en uw app -lade kunt aanpassen.

Je moet bekend zijn met enkele populaire launchers zoals Nova, Apex, Aviate, Everything.me en Apus, maar hier zijn een paar lanceerinrichtingen die ik heb ontdekt dat je misschien nog niet hebt gehoord. Deze lanceerders zijn niet veel populair, maar zijn zo goed als de populaire.

1. AP15 Launcher

AP15 is een nieuwe launcher met slechts 500 downloads op het moment van schrijven. Het is erg minimaal en verbruikt nog minder RAM. Het plaatst automatisch uw meest gebruikte apps op het startscherm in tekstformaat, gebaseerd op het aantal keren dat ze zijn geopend, en past de kleur van de tekst aan op basis van de helderheid van het behang dat u hebt gekozen voor een beter contrast.

[GooglePlay url = ”″]
2. Ziek

Sicksky is een minimale en paneelgebaseerde launcher met de focus op optimalisatie van het scherm. Het hoofdscherm is helemaal duidelijk, alleen het behang samen met datum en tijd. Veeg naar rechts om weersinformatie te krijgen, links voor het agenda -evenement, voor instellingen en op voor apps. SWIPES zijn configureerbaar. Ondersteuning voor app -mappen wordt niet gegeven. Widgets en snelkoppelingen kunnen echter worden toegevoegd door een ander paneel te maken dat toegankelijk is door te vegen.

UPDATE: OOPS, de app is niet meer beschikbaar!

3. Picoo Launcher

Picoo is een lichtgewicht launcher die volgt op het materiaalontwerp. Het is snel, glad en klein. Zeer goed voor telefoons met oude hardware. Het organiseert al uw apps van dezelfde categorie in één map. Hoewel er niets nieuws of innovatief is, biedt het een zeer goede ervaring. Op het moment van schrijven is Picoo Launcher niet beschikbaar in de Google Play Store. Je kunt het hier downloaden.

4. Launcher +

Launcher + is een snelle, lichtgewicht en soepele launcher op basis van Android Kitkat. Het richt zich op het bieden van een schone ervaring die dicht bij de voorraad Android ligt. Alle basisfuncties zoals het verbergen van apps, widgets, enz. Zijn beschikbaar.

UPDATE: OOPS, de app is niet meer beschikbaar!

5. Noria Launcher

Noria is een minimale kaartgebaseerde launcher. Nadat het voor het eerst de app heeft gestart, wordt u gevraagd om een ​​kaart te maken. Bijvoorbeeld – ik wil een kaart maken die al mijn communicatie -apps bevat, dus ik noem de kaart “Talk” en voeg de apps zoals Dialer, Contacten, Hangouts, Messenger en WhatsApp toe – je krijgt de kern.

[GooglePlay url = ””]
Van alle launchers vond ik AP15 en Noria Launcher erg leuk. Beide launchers zijn zeer minimaal en gemakkelijk voor RAM. Momenteel gebruik ik AP15 Launcher en ben ik helemaal dol op de tekstgebaseerde homescreen.

Wist je van deze Android -launchers? Elke dag duiken er nieuwe op. Als u kent van Android -launchers die obscuur zijn maar het vermelden waard zijn, deel deze dan om ze te delen in de reacties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *