Uncategorized

Is dit ‘s werelds langste iPhone -toegangscode? [VIDEO]

Producenten van gadgets en veiligheids- en beveiligingsmachtige individuen vertellen ons altijd dat we ongelooflijk beschermend moeten zijn en op hun hoede zijn voor de persoonlijke gegevens die we op onze mobiele apparaten opslaan. Degenen die zowel style en mobiele platforms ontwikkelen, zoals Apple en Google, maken een punt van integratie van prestaties waarmee veiligheid en beveiliging op die gadgets kunnen worden geplaatst. Vingerafdrukdetectie en de mogelijkheid om een ​​versterkingstoegang tot toegangscode op te slaan, zijn twee voorbeelden van deze veiligheids- en beveiligings -mindful -aanpak. Als je dat in gedachten houdt, is er een nieuwe video die viral wordt op internet die precies laat zien hoe het opzetten van een beschermde toegangscode kan worden gebracht tot extreem uitersten van gezond verstand.

Het is altijd ongelooflijk verstandig om bovendien voorzichtig te zijn wanneer het betrekking heeft op het beschermen van uw eigen gegevens op een mobiel apparaat, zoals een iPhone of iPad. Het instellen van een viercijferige of zescijferige toegangscode samen met vingerafdrukdetectie via Touch ID wordt meestal beschouwd als de methode vooruit. Sommige mensen vinden het echter leuk om een ​​iets langere toegangscode of alfanumeriek wachtwoord in te voeren die hun informatie veel beter beveiligt. Desalniettemin heeft een persoon die op video werd betrapt op wat alleen kan worden genoemd als de langste toegangscode ter wereld, misschien een beetje verreweg.

De persoon in de video werd gefilmd op het Japanse treinsysteem dat toegang heeft tot zijn iPhone door de langste toegangscode in te voeren die ooit is gemaakt. Eén Twitter -gebruiker heeft net plaatsgevonden om de mening van het privé -filmen van het hele ding te zitten. Het filmen van het evenement is net zo bizar als de toegangscode -lengte zelf om volledig eerlijk te zijn. Desalniettemin heeft de video afgehandeld om het publieke domein in te gaan en wordt momenteel viral op internet, terwijl mensen verbaasd kijken naar de enorme lengte van de code die nodig is om de iPhone in deze video te ontgrendelen.

De hele video duurt slechts zeventien seconden, maar twaalf daarvan omvat een ongelooflijk zorgvuldige iPhone -eigenaar die zijn toegangscode binnengaat. Krankzinnigheid. We kunnen alleen de hoeveelheid tijd voorstellen die deze privé heeft verloren in efficiëntie door gewoon de weersomstandigheden te willen inspecteren of een app uit de App Store te downloaden. Als Apple ooit een ideaal real-world voorbeeld nodig had van waarom Touch ID een geweldige uitvinding is, dan zijn dit veel zeker. Inspecteer de toegangscode in actie in de onderstaande video zelf.

地下鉄 に すげー奴 すげー奴 が けど けど けど… pic.twitter.com/xw55sutba8

– 寺下義人 (@Yossy1999116) 7 november 2015

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *