Digital Electronics

Tightwad Hacks Label Printer, Beats Maker bij eigen game

Vaak hacken we voor de opwinding van het maken van iets nieuws, evenals vaak, ze hacken om de donkere sluier van onwetendheid terug te duwen om vers licht op een probleem te werpen. Zowel als soms, zoals bij het draaien van een gebruikte labelprinter in een point-of-sale bon printer, hacken we sinds we goedkoop zijn.

We stellen dat met het grootste respect evenals affectie – er niets schaamt wanneer uw motief strikt geldvormig is. In het geval van [Dan Herlihy], hacken een goedkope sibling-labelprinter om thermisch papier te gebruiken, aangegeven besparing $ 300 op een speciale ontvangstprinter. Het is echter eveneens aangegeven sibling op hun “scheermes en bladen” serviceontwerp dat ervoor zorgt dat u hun kostbare gepatenteerde labels krijgt. Een patroon van gaten in het plastic labelrol vertelt de printer welke maat labels worden geladen, dus [DAN] versloeg dat door een stuk van het plastic af te breken en het op de sensor lijmen. Om de printer te overtuigen dat gewone thermische papier labelvoorraad is, drukde hij een kleine strook papier af met exact hetzelfde patroon van zwarte registratiebronnen die op de achterkant van de labels verschijnen. Mooie creatieve dingen, evenals het laat hem hoge resolutie-ontvangsten afdrukken voor zijn elektronica-winkel op het serieus goedkoop.

[Dan] ‘s hack is eenvoudig, maar kan ervaren van slijtage op de papieren encoderstrip. Misschien maakt deze sibling hack met behulp van de versnellingen als encoders wat motivatie voor langdurige oplossing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *