Uncategorized

Apple opent het vervangingsprogramma voor medio 2011 27-inch iMAC grafische kaarten

Alle nieuwe Apple-producten doorlopen een proces van uitgebreide, nauwgezette testen voordat u op de markt gaat, een verhuizing die garandeert dat elk apparaat veilig is om te gebruiken en volledig is vrij van een mechanische fout. Maar ondanks dit is het vaak het geval dat onvoorziene problemen zich voordoen, en een probleem met de grafische kaart voor sommige IMAC-computers uit het midden van 2011 heeft geïmpliceerd dat het fruitbedrijf corrigerende stappen zal nemen door een vervangingsprogramma.

De primeur arriveert met dank aan 9to5Mac, die in hun rapport opmerken dat Apple-ondersteuningsmedewerkers zijn ingelicht in het probleem met betrekking tot de AMD Radeon HD 6970-videokaart, gevonden binnen enkele varianten van de 27-inch mei 2011 iMAC’s.

Blijkbaar zorgt het probleem ervoor dat de grafische kaart mislukt, en hoewel sommigen misschien een vlekkeloze werking hebben meegemaakt tot nu toe, zal de gedachte om een ​​tikkende tijdbom binnen een iMac te huisvesten, er ongetwijfeld talrijk voor vragen om te profiteren van het vervangingsprogramma.

De AMD Radeon HD 6970m-videokaart bevindt zich binnen de 27-inch iMac met 3,1 GHz quad-core i5 of 3,4 GHz quad-core i7 chips, en zoals tal van gebruikers hebben geleerd, is het weergeven van vervorming symptomatisch voor het probleem, zoals getoond in de Video hieronder:

De machines waren te koop van mei 2011 tot oktober 2012, dus als u toevallig een 27-inch iMac bezit die voldoet aan de bovenstaande specificaties, zou u ook kunnen vinden dat uw videokaart deze nieuw gediagnosticeerde fout heeft. Als u nog steeds niet zeker bent, eindigt het serienummer van een problematisch apparaat in DHJQ, DHJW, DL8Q, DNGH, DNJ9, DMW8, DPM1, DPM2, DPNV, DNY0, DRVP, DY6F of F610.

Omdat de fout is geïdentificeerd, hoeft u niet in paniek te raken en zal Apple uw grafische kaart vervangen zonder kosten. U hoeft niet noodzakelijkerwijs snel te handelen, want het programma is gedurende drie jaar na de aankoop geldig, maar als u niet van de gedachte vindt dat de videokaart van uw iMac wordt gebouwd om te falen, is uw beste gok om uw vervanging te krijgen als snel mogelijk.

Naast het doorlopen van AppleCare, kunt u ook een afspraak maken bij elke geniale bar, of gewoon uw geautoriseerde Apple -wederverkoper methode.

Oh, en iedereen met dit specifieke model dat heeft betaald voor een nieuwe grafische kaart komt in aanmerking voor een volledige terugbetaling van Apple.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *