Uncategorized

Apple iPhone 5S: 4 coole functies die u nu moet proberen, nu ideaal!

Dus, de iPhone 5s is bijna twee weken oud, en als je het geluk hebt om er al een te hebben gekregen, vraag je je misschien af ​​hoe je precies het beste kunt halen uit de nieuwe functies tot je beschikking. Misschien ben je je niet eens bewust van hoe capabel het nieuwe vlaggenschipapparaat is. Wat uw persoonlijke scenario ook is, we hebben een aantal eigenzinnige en interessante functies beschreven waarmee u zich absoluut vertrouwd wilt maken, en u kunt ze na de pauze bekijken!

Slo-mo video

De CAM is misschien nog steeds een 8-megapixel-affaire, maar zoals we in het verleden uitvoerig hebben besproken, is er veel meer veel meer dan het aantal megapixels alleen. Inderdaad, evenals de dubbele geleide “True Tone” -flits, die veel meer verstandige verlichtingseffecten gebruikt wanneer in donkere omstandigheden, kunnen gebruikers ook gebruikers video in slow motion vastleggen.

Met het vastleggen van 120 frames per seconde, maakt de iPhone 5S gebruik van echte slow-motion-gevangenen en om te beginnen is het vrij eenvoudig. Start eenvoudig de CAM-app, zoek het onderwerp dat u wilt opnemen, schuif over naar de optie “SLO-MO” en vanaf daar kunt u met een veel hogere framesnelheid opnemen.

M7 coprocessor

Naast het imponeren met de nieuwe 64-bit A7-processor, heeft Apple ook in de Motion Coprocessor gegooid, waardoor bepaalde taken op de achtergrond op een veel efficiëntere manier kunnen worden uitgevoerd. Dit betekent natuurlijk dat uw kostbare batterijduur wordt opgeslagen terwijl u uw iPhone 5s blijft gebruiken en om de voordelen te plukken, moeten we wachten tot de app -makers de benodigde wijzigingen in hun apps aanbrengen.

Strava Run is de allereerste app die profiteert van de coprocessor, dus bekijk zeker onze functie erop en geef het een download als u in eigendom bent van de 5s. Zorg ervoor dat u naast de bovengenoemde app Argus, Weatherrun en de nieuw uitgebrachte stappenteller ++ een poging geeft.

Touch -ID – gebruik veel meer dan 5 vingers

Touch -ID op iPhone 5S maakt officieel maximaal 5 vingerafdrukregistraties mogelijk. Maar er is eigenlijk een manier om veel meer dan 5 vingers te registreren, zoals YouTube -gebruiker Note Suwanchote demonstreert in de onderstaande video:

Gratis iWork Suite met iPhoto en iMovie

Ten slotte is de beroemde iWork -suite nu absoluut gratis voor nieuwe apparaten, en dit omvat keynote, nummers en pagina’s, evenals iPhoto en iMovie voor een goede maatregel. Dit zijn premium -applicaties van Apple die al een jaar lang een paar dollar hebben gekost om te verwerven.

Misschien wil je ook kijken:

Top 20 verborgen iOS 7 -functies die u waarschijnlijk niet kent

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *