Digital Electronics

Gelekte iPhone 6 Schematic Suggest gadget met een meer dan 5-inch scherm [Image]

Nieuwe bescherming van de iPhone 6 is nu de blogosfeer nu, evenals in de nieuwste, we hebben misschien het gevonden Schema’s van het komende apparaat. Interessant is dat de dimensies die zijn gemarkeerd op de tekening, alles wat we tot nu toe hebben gehoord, gooien, met de metingen die duidelijk naar een gadget wijzen met een ~ 5-inch display.

Tot nu toe is gesuggereerd dat er twee verschillende specificaties van iPhone 6 zullen zijn-een kleinere versie die een scherm van ongeveer 4,7 inch inpakt, evenals een groter ontwerp met een ~ 5,5-inch paneel. Dit schema’s lek suggereert niet alleen dat er slechts één handset aan de horizon kan zijn, maar het concept van welke grootte het scherm zal zijn, is ook in de lucht.

Nowherelse.fr heeft de krant van een Chinese website afkomstig, dus voordat we net zo goed worden weggebracht, is het cruciaal om op te merken dat dit snel kan zijn vervalst. Bovendien, zelfs als het legitiem is, is het niet te zeggen of dit de werkelijke iPhone 6 is, of gewoon een gadget die Apple heeft nagedacht over het bouwen en vervolgens worden geschrapt, dus voor nu gaan we ons aanmelden voor het concept van Twee nieuwe ontwerpen verschijnen later dit jaar.

Eén analist heeft opgemerkt dat de grootste van de twee nieuwe iPhones dit jaar misschien niet op de retailmarkt komt, en op voorwaarde dat een 5,5-inch iPhone eerder een aanzienlijk afwijking zou zijn van het huidige 4-inch scherm van de iPhone 5s, Het zou niet ongebruikelijk zijn als het 4,7-inch ontwerp later dit jaar zou verschijnen.

Fabrikanten, waaronder Sharp en LG, zullen blijkbaar beginnen met het maken van de nieuwe panelen voor de komende gadget vanaf volgende maand, dus als de onderdelenlekken naar boven komen, moeten we een veel beter concept hebben van wat er in de winkel is.

Zoals de situatie met LTE was, neemt Apple altijd zijn tijd als het gaat om het implementeren van nieuwe functies, evenals hoewel alle belangrijkste OEM’s van de markt een phablet -gadget hebben gegeven van een beschrijving, moet het bedrijf van Tim Cook nog bijten. 2014 is misschien wel het jaar dat ten slotte de trend boort, evenals met een aantal maanden tot de betekende release in september, we zullen zeker veel lekken, geruchten en andere stukjes onderweg zien.

We houden u op de hoogte van elk type nieuwe en aantrekkelijke iPhone 6-gerelateerde info, dus houd het in de gaten!

(Bron: nowherelse.fr [Google Translate])

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *