Digital Electronics

Facebook Messenger v4 voor iPhone en Android uitgebracht: groepen, boodschap doorsturen, veel meer

Het lijkt erop dat iemand op Facebook van goede ronde nummers houdt, omdat het sociale netwerk Facebook Messenger 4.0 heeft uitgebracht voor iPhone en Android. Grote nieuwe updates zijn geweldig, behalve wanneer ze helemaal niet groot zijn, wat zeker het geval is met Facebook Messenger. Zie je, de app heeft gezien dat zijn versienummer naar het verheven aantal van 4,0 is gestoten, maar rechtvaardigen de wijzigingen een nieuwe Point-0-release? Waarschijnlijk niet, nee.

Dus eenmaal bijgewerkt, wat zullen gebruikers opmerken dat dat nieuw is in deze release?

De eerste toevoeging is de mogelijkheid om vrienden in groepen te sorteren. Deze groepen kunnen aangepaste namen hebben, zodat ze eenvoudiger te sorteren en vinden, evenals door gebruikers toegewezen pictogrammen, wat zeker een welkome toevoeging is in de vorige release. Het is een goede toevoeging, en een die ongetwijfeld populair zal tonen bij mensen met veel meer vrienden dan ze ooit tijd kunnen hebben om mee te praten!

De volgende wijziging in versie 4.0 is de mogelijkheid om berichten – inclusief afbeeldingen – door te sturen naar gebruikers die nog niet in een bepaald gesprek zitten. We sturen iMessages vrij regelmatig door, dus we kunnen zien waarom zoiets bijzonder nuttig zou zijn voor degenen die in Facebook Messenger wonen. Als je een voorwaartse functie nodig hebt, dan heb je het nu!

Ten slotte zegt Facebook dat het de app veel meer gerenommeerd heeft gemaakt en de snelheid heeft verbeterd waarmee het dingen doet, wat altijd een welkome aanvulling is op elke app. We weten gewoon niet zeker of deze drie nou, twee echt – nieuwe functies moeten Facebook Messenger een heel nieuw versienummer maken. Ja, we zijn pedant, en nee, niemand geeft er waarschijnlijk om. Maar ja, daar heb je het.

Een nieuw pictogram is de enige wijziging in versie 5.0 met dit tempo!

De nieuw bijgewerkte versie van Facebook Messenger is beschikbaar voor iedereen om te downloaden vanuit de App Store en speelt het nu het beste, en zoals altijd kost het absoluut niets. Als je altijd met mensen op Facebook spreekt in plaats van een van de talloze andere alternatieven, krijg dan vandaag de update.

(Download: Facebook Messenger voor iPhone /Android)

Bekijk onze iPhone Apps Gallery en iPad Apps Gallery om veel meer apps te verkennen voor uw iPhone, iPad en iPod Touch, en ook onze Android -apps -galerij om veel meer apps voor uw Android -apparaat te verkennen.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *