Digital Electronics

Activator, FlipSwitch en Applist Tweaks voor iOS 8 / 8.1 vrijgegeven

De haast om iOS 8-compatibele versies van jailbreak te krijgen Tweaks uit de deur is goed en echt aan, en we beginnen enkele van de echte zware te zien Hitters in de jailbreak -scene beginnen updates uit de deur te krijgen. De populaire Ryan Petrich is er een waar iedereen naar kijkt, en de man zelf heeft nu nieuwe bèta -releases van enkele van zijn meest populaire tweaks in zijn bèta -repo voor iOS 8 geduwd.

De drie tweaks, allemaal erg populair, kunnen nu worden gedownload van Petrich’s Repo Ideal, maar het is de release van een bèta -build van activator die misschien wel de meest cruciale van de drie is. Met zo veel andere tweaks en apps die op activator vertrouwen om op welke manier dan ook te werken of extra functionaliteit aan de tafel te brengen, verwachten we dat er veel ontwikkelaars zullen zijn die net zo blij zijn om de komst ervan te zien als wij.

Naast Applist en FlipSwitch kan Activator worden gedownload door de relevante repo aan uw Cydia -installatie toe te voegen. De repo in kwestie bevindt zich en kan worden toegevoegd door middel van de normale optie ‘bronnen’ in Cydia. Als u echter bèta -releases van jailbreak -tools gaat installeren, zorg er dan voor dat u zich goed bewust bent van waar u in staat.

Het komt niet dichter bij de frontlinie dan het uitvoeren van een bèta van een jailbreak -tweak, op een nieuw besturingssysteem, met behulp van een nieuwe jailbreak -methode.

Maar laat ons je niet afschrikken!

Voor tutorials over het jailbreaken en installeren van Cydia:

Hoe je iOS 8.1 ongetwijfeld kunt jailbreaken met pangu8

Hoe Cydia te installeren na iOS 8 – 8.1 Jailbreak

Misschien wil je ook kijken:

Jailbreak iOS 8 / iOS 8.1 met Pangu op iPhone 6, 6 Plus, 5S, iPad en nog veel meer [bijgewerkt]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *