Uncategorized

3D-scanner met opmerkelijke resolutie

Modellering Eenvoudige objecten in 3D kunnen enige tijd duren. Modellering van complexe items … nou, je kunt je universitaire diploma in dat soort dingen krijgen. Deze methode stappen de artistieke vaardigheid die nodig is om het echte virtueel te maken door een laser en camera te gebruiken om een ​​driedimensionaal object in kaart te brengen.

[Alessandro Grossi] Breekt de regels door een laser van 100 MW voor het project te gebruiken. Hij denkt dat de Italiaanse regering iets meer dan 5 MW verbiedt, maar ook vermeldt dat de lens die wordt gebruikt om de laserdip in een verticale lijn te draaien, daalt de stroom dramatisch. De vlezige diode betaalt nog steeds, waardoor een ongelooflijk intense lichtlijn op het onderwerp wordt toegewezen. De high-end DSLR-camera gemonteerd op dezelfde arm terwijl de laser een gedetailleerd beeld vastlegt, dat kan worden verwerkt om alles anders dan de laserlijn zelf te dumpen. Omdat de twee op verschillende assen zijn gemonteerd, biedt de afbeelding veel perspectief. Dat vertaalt zich naar de 3D-coördinaten die worden gebruikt in het vastgelopen model dat wordt weergegeven in het ingelegde afbeelding.

We hebben 3D-scanners gezien die het onderwerp verplaatsen; Ze draaien het meestal om elke kant in kaart te brengen. Deze methode legt slechts één kant vast, maar de stappenmotor beweegt in dergelijke kleine stappen die de definitieve resolutie verbluffend is. Zie voor jezelf in de video na de pauze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *