Digital Electronics

Netflix om VPN- en proxy -services te blokkeren die worden gebruikt om toegang te krijgen tot buitenlandse inhoud

Well Folks, het was goed zolang het duurde. We hebben een goede run gehad, maar Netflix heeft nu bevestigd dat het zijn klantenvorm zal stoppen met behulp van proxy’s en andere methoden voor geolocatie-omstandigheden om Netflix-inhoud uit een ander land dan het hune te bekijken. Dat betekent dat bijvoorbeeld degenen in het VK geen VPN kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot inhoud die alleen beschikbaar is voor Amerikaanse Netflix -klanten. Het is inderdaad een trieste dag.

Het nieuws komt van Netflix VP van content levering architectuur David Fullagar, die bevestigde dat het bedrijf de reden weet dat mensen dergelijke VPN’s gebruiken en andere “niet -blokkerende” tools is omdat niet alle inhoud overal beschikbaar is. Volgens een rapport van januari 2015 van GlobalWebindex gebruikten ongeveer 30 miljoen gebruikers die tools gebruiken om toegang te krijgen tot Netflix uit regio’s waar de streamingdienst nog niet beschikbaar was. Netflix boekt blijkbaar vooruitgang bij het verbeteren van de beschikbaarheid van inhoud in ondersteunde regio’s, hoewel het nog steeds een aanzienlijke manier heeft om te gaan voordat alle inhoud voor iedereen beschikbaar zal zijn, ongeacht de locatie.

Voorlopig, gezien de historische praktijk van licentie -inhoud door geografische gebieden, verschillen de tv -shows en films die we bieden, in verschillende mate per grondgebied. In de tussentijd zullen we contentlicenties per geografische locatie blijven respecteren en afdwingen.

Het is begrijpelijk dat Netflix niet in detail gaat over hoe het van plan is om ervoor te zorgen dat proxy’s niet worden gebruikt om toegang te krijgen tot de inhoud van een ander territorium, maar het lijkt er zeker van dat het precies dat zal kunnen doen. Nu Netflix nu beschikbaar is in 190 landen, zorgt ervoor dat zijn inhoudspartners vertrouwen hebben in het vermogen om dingen zoals licenties en beschikbaarheid te vergrendelen, een essentiële stap voor het bedrijf.

De Netflix -gebruiksvoorwaarden verbieden gebruikers al te gebruiken om proxy’s te gebruiken om regio -vergrendelingen op inhoud te omzeilen, maar dat stopt niemand, zoals Netflix zich scherp bewust is. Deze nieuwe verhuizing zal niet populair zijn met klanten en worden geprezen door de Content Partners van Netflix. Als je je ooit hebt afgevraagd wat veel essentieel was voor Netflix, heb je net je antwoord gekregen.

Misschien wilt u ook bekijken:

Controleer in welke landen een Netflix -film of tv -programma beschikbaar is met Flixed

Blader door Netflix verborgen genres met behulp van geheime codes [tip]

Netflix Account Hack: hoe u erachter kunt komen en oplossen als u getroffen bent

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *