Digital Electronics

Codebender stijgt uit de as

als u jammer was dat CodeSbender een beetje het stof had, applaudeerden. Een site genaamd Codeanywhere heeft de op het gebied van internet Arduino Advancement Sfeer en bracht het terug naar het leven. Naast de primaire codebender-site, zijn de EDU evenals blokken-sites eveneens terug in de lucht.

Niet alleen is dit uitstekende nieuws, maar het is eveneens logisch. De Code-site is een bevordering van IDE in de cloud voor veel verschillende programmeertalen. Het nadeel? Welnu, alle mensen die verklaarden dat ze graag moesten betalen om de CodeBender aan het leven te houden, krijgt de mogelijkheid om hun geld te plaatsen waar hun mond is.

Hier is een fragment uit de blog van Codebender:

Allereerst zal CodeSbender vooral hetzelfde blijven. Het zal blijven werken als een stand-alone service, dus u hoeft niet de methode te wijzigen die u momenteel gebruikt met de CESSBENDER. Het verschuift echter naar een maandelijkse lidmaatschapsservice. Dit betekent dat u het gedurende 1 maand gratis kunt gebruiken (als proef, begin juni, of voor de allereerste maand na registratie), evenals het zal dan $ 10 / maand kosten om het te blijven gebruiken. Dit is de kosten om te betalen voor het blijven houden van de Codebender aan het leven, evenals duurzaam, evenals het is echt een beetje.

Ten tweede betekent CodeSewhere om meer te blijven toevoegen en meer functies, de exact dezelfde methode die we hebben toegevoegd met het toevoegen van functies, bibliotheken, evenals bordondersteuning in de afgelopen jaren. U kunt dus de CodeSbender verwachten om te blijven verbeteren met de tijd, net als het tot nu toe.

We moeten precies vragen hoeveel mensen $ 120 / jaar zullen betalen om iets te doen wat ze gratis kunnen doen. MBED heeft steun van arm en biedt een gratis IDE. Misschien zou een veel betere aanbieding met Codebender met ATMEL of ARDUINO zijn geweest. Niet dat we tegen het opladen voor services zijn, maar we voorstellen echter veel mensen, zullen gewoon gratis hulpmiddelen gebruiken, tenzij ze een sterke gebruiksituatie hebben om een ​​cloud-gebaseerde service te gebruiken.

We bedekten de kortlevende Demise van CESSBEUDER in oktober van vorig jaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *