Digital Electronics

Voor stock -apps

Hoewel we de heldere en levendige nieuwe materiaalstijl van Google leuk vinden, houden enkelen van ons van een individuele interface die zowel donkerder is en dus veel gemakkelijker voor de ogen. Om nog maar te zwijgen van nogal batterijvriendelijk als uw smartphone of tablet optreedt om een ​​AMOLED -display te hebben. Dan is er ook de waarheid dat donkere kleuren er veel veel beter uitzien op een AMOLED -scherm. Alles wat veel meer reden is om deel te nemen aan de donkere kant. Maar zelfs als je geen gadget hebt met een AMOLED -scherm, zien apps met een donkere thema er nog steeds geweldig uit, zolang je de helderheid van het scherm goed krijgt. Inspecteer dus enkele app-vervangingen met een donkere thema voor aandelen-apps op uw Android hieronder.

Nova Launcher

Een launcher is vooral de allereerste app waarmee u interageert wanneer u het scherm op uw Android ontgrendelt. Het is dus logisch dat we beginnen met een vervanging van de lanceerinrichting. Nova Launcher bevat niet alleen een donker thema, het is een voorkeur onder Android -gebruikers. Het heeft ook een aantal personalisatie -keuzes aangeboden. Tijdens het instellen van Nova Launcher, krijg je de keuze om de donkere modus toe te staan. Dat kunt u ook doen in de Launcher -instellingen. De donkere modus kan ook worden geregeld om onmiddellijk in de nacht te worden ingeschakeld en overdag uitgeschakeld. Het stelt een donkere achtergrond in voor de app -lade, de Google -widget, evenals het scherm Instellingen.

[GooglePlay url = ””/]
Contacten en dialer door eenvoudiger

Als uw Stock Dialer -app een donkere stijl mist … grapje, dat doet het nogal zeker. Dat is de reden waarom er zo veel dialer -vervangings -apps zijn op Android, sommige met echt geweldige functies en ook inspirerende UI -stijlen. Ook hebben veel van hen je nodig om de methode te wijzigen die je de dialer -app gebruikt, sinds alle geweldige als fancy. Als alles wat u nodig heeft, een fundamentele dialer met een donkere thema is en contacten vervanging is, is dit waar contacten en dialer gemakkelijker schijnen, woordspeling bedoeld. Ga naar instellingen> stijl, tik op de donkere modus en kies zwart.

Je kunt ook leuk vinden: 2 methoden om foto’s en video’s op Android te verbergen

[GooglePlay url = ””/]
Textra SMS

Na de lanceer, dialer, evenals contacten, brengt de sequentiële koop ons naar een sms -vervangende app. TexTra is de ‘SMS -vervangings -app’, dus u moet het al gebruiken als u zoveel aanpassing bent. De donkere thema’s zijn alleen kers op de taart. Het is standaard al een app met een donkere thema, maar als je iets nog donkerder leuk vindt, is dat ook mogelijk. Kies Black in de Textra -instellingen> het uiterlijk en uit schermkleuren. Dit verandert de achtergrond in pikzwart.

[GooglePlay url = ””/]
Bboard

Als u Gboard nog niet gebruikt, begin dan met het gebruik ervan. Het is een wijze toetsenbord -app rechtstreeks van Google. Gboard integreert een Google Browse Bar Ideal in het toetsenbord en de stijlondersteuning is even opwindend. Wanneer het toetsenbord is geopend, tikt u op de G -knop en tikt u vervolgens op de stijlknop. Selecteer onder het gedeelte Kleuren een donkere kleur en druk op de knop Back. Je kunt ook SwiftKey, TouchPal en andere toetsenborden proberen, en vooral allemaal hebben ze veel donkere thema’s gratis aangeboden.

[GooglePlay url = ””/]
Solid Explorer

Solid Data Explorer lijkt tegenwoordig voor veel mensen de Go to Data Explorer te zijn. Dit is meestal omdat ES Data Explorer niet veel meer is, een app waarop u kunt vertrouwen, evenals de standaard Android Data Manager is slecht. Solid Data Explorer is gebaseerd op de materiaalstijl van Google, dus het is ook eerder een eye candy. Als u het niet eens bent, kunt u naar de app -instellingen gaan door op het tandwielpictogram in de zijmenu -lade te tikken. Hier kunt u de stijlkleuren voor de app kiezen op basis van uw smaak. Als we nu gezien zijn dat we het hier over apps met een donkere thema hebben, kies je een donkere kleur en je bent geweldig om te gaan.

Lees ook: hoe Dark Mode op YouTube toe te staan ​​[Web]

[GooglePlay url = ”″/]
PI -muziekspeler

Google Play Music is de standaard Music Player-app op veel Android-apparaten, naast de vooraf geïnstalleerde door de gadgetmaker op sommige apparaten. Hoewel Google Play Music een lange weg heeft afgelegd, in termen van functies en stijlondersteuning, mist het nog steeds de methode achter. Voor mensen zoals ik is het een beetje ook helder, ook een beetje … oranje.

Als je offline naar je muziek luistert, moet je Pi Music Player proberen. U kunt een donkere stijl of een zwarte stijl ideaal selecteren wanneer u de app voor het eerst voor het eerst introduceert. Evenals het is een zwarte stijl die echt op zichzelf steekt. Om nog maar te zwijgen van de hele reeks andere functies die u krijgt, omdat dit niet de locatie is. Als je je muziek voornamelijk streamt, kun je een kijkje nemen in Spotify of Gaana.

[GooglePlay url = ””/]

Lees volgende
5 beste toetsenbord -apps voor Android – 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *