Digital Electronics

Download Resurrection Remix Stock Wallpapers

Resurrection Remix is ​​een van de beroemdste aangepaste ROM’s als het gaat om het aanpassen van de Android -apparaten en het krijgen van de snelste updates voor de nieuwste versie van Android. Onlangs heeft het team achter de ROM de nieuwste versie van de immer populaire Custom ROM uitgebracht en de nieuwste builds worden geleverd met Resurrection Remix V6.0

Wat de nieuwste versie van Resurrection Remix betreft, is de ROM gebaseerd op lineageo’s, een aangepaste ROM die heel dicht bij de voorraad Android ligt. Het maakt echter belangrijke aanpassingen mogelijk en er zijn tal van opties om uit te kiezen als u deze ROM op een van uw smartphones hebt geflitst.

De Resurrection Remix 6.0 -builds zijn gebaseerd op de nieuwste versie van Android die Android 8.1 Oreo is en de eerste builds van de ROM -ondersteuning Een aantal apparaten en het team heeft al aangekondigd dat er nog meer apparaten in de toekomstige builds worden ondersteund.

Resurrection Remix Stock Wallpapers

Resurrection Remix heeft de nieuwste versie van hun aangepaste ROM uitgebracht die nu is gebaseerd op Android 8.1 Oreo. Nu hebben we ook de officiële stock wallpapers ontvangen die zijn opgenomen in de nieuwste versie van Resurrection Remix ROM zodra u het op uw apparaat flitst

Er zijn in totaal 13 wallpapers op de nieuwste versie van Resurrection Remix en u vindt al deze wallpapers op uw apparaat zodra u besluit om de nieuwste versie op uw Android -smartphone te flashen.

Deze stock wallpapers zijn ontworpen met het logo van RR en een van de wallpapers wordt ook geleverd met de officiële hashtag van de Resurrection Remix ROM die #StayResurrected is. Wat de wallpapers betreft, zijn de meeste van deze wallpapers in het donker beschikbaar en zijn ze geschikt voor AMOLED -displays. Al deze wallpapers worden geleverd met een resolutie van 1080 x 1920 pixels.

Als u nu op zoek bent om deze achtergronden naar uw apparaat te downloaden, kunt u dit van onderaf doen, omdat we elke achtergrond hebben bijgevoegd die is gevonden in de nieuwste versie van de Resurrection Remix hieronder, zodat u de wallpapers kunt hebben, zelfs als u niet hebt geflitst van de ROM op uw apparaat. Ook vindt u links hieronder in het gedeelte Downloadlinks, de links om zip -bestanden van al deze wallpapers te downloaden gebundeld in een enkele map.

Download links

Resurrection-Remix-Stock-WallPapers.zip | Spiegel

Ook download: Omni ROM stock wallpapers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *