Uncategorized

HTC One Max zal de allereerste echte Galaxy Note-concurrent zijn, zal blijkbaar een machtig 6-inch scherm

de cultuur van smartphones met belachelijk grote displays functioneren, die momenteel bijna in zijn eentje wordt geduwd door Samsung, ziet er ook uit, ook om aan te gaan met het achtervolgingspakket. HTC, wiens vlaggenschip One Gadget een van de beste rivalen van de Galaxy S4 is, is naar verluidt een vervolggadget voor degenen die meer echte landgoed nodig hebben, met rapporten die suggereren dat de zogenaamde HTC One Max een 6-inch scherm kan functioneren .

De Galaxy Note ‘Phablet’ serie is een weggelopen succes geweest, waarbij tientallen consumenten angstig wachten op de release van de Galaxy Note 3 in de komende maanden. Sinds de allereerste noot daalde, hebben een aantal concurrenten eveneens aan boord van de bandwagon gesprongen, evenals nu, het lijkt erop dat HTC zich voorbereidt om hetzelfde te doen.

MobileGeeks citeert die al te bekende ‘bronnen die bekend’ zijn met het producerende proces van HTC om te melden dat de maximale maximale, die een volledig HD-display zal functioneren, in september op de markt kan komen, evenals in termen van hardwarespecificaties, misschien inderdaad een krachtpatser. MobileGeeks verwacht een 2,3 GHz quad-core Snapdragon 800-chip om het beestachtige apparaat van stroom te voorzien, met 2 optredens van RAM en maar liefst 64 GB opslag en zorgt ervoor dat krachtige individuen zich thuis voelen.

Al dat vermogen, naast het grote display, vereist een bedreven batterij voor de taak, evenals de One Max zal blijkbaar inpakken in een fit-for-task 3.200 mAh batterij.

Er wordt grotendeels verwacht dat de Galaxy Note 3 zal worden onthuld op de IFA-handelsshow van dit jaar in Berlijn, en als dit inderdaad het geval is, zal de maximale max het tegen elkaar gaan met zijn Koreaanse rivaal. Sommigen hebben Samsung bekritiseerd voor het blijven vrijgeven van smartphones in een goedkope, plastic shell en ondertussen is de HTC One geprezen als een van de mooiste smartphones op de markt.

Als de ene max een soortgelijk type neemt als de huidige, zullen beperkingen zoals het ontbreken van een verwijderbare batterij of uitbreidbaar geheugen waarschijnlijk de potentiële Note 3 -kopers onverschrokken laten. Desalniettemin zullen het grote scherm en het aluminiumchassis van de One Max upgraders iets bieden om te overwegen, en na te denken over hoe goed degene precies heeft gepresteerd in het licht van de Galaxy S4, de Note 3 zal absoluut niet genieten van gratis bestuur.

Het zal uitstekend zijn om precies te zien hoe de hele wijzigingen van de marktscene wanneer Samsung zijn allereerste echte Galaxy Note -concurrent krijgt.

(Bron: MobileGeeks [Google Translate])

Misschien wil je ook inspecteren:

Galaxy Note 3 specificaties geverifieerd door de website van Samsung

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *