Uncategorized

512 GB SANDISK EXREME MICROSD -kaart is een gekke deal voor Pro -gebruikers, alleen $ 129,99 vandaag [oorspronkelijk $ 200]

De capaciteit en prijs van huidige microSD -kaarten blijft verbazen. Op dit moment biedt Amazon de 512 GB SANDISK EXTREME MICROSD -kaart voor slechts $ 129,99.

We hebben deze kaart in het verleden voor maar liefst $ 200 zien verkopen, waardoor dit een geweldige prijs is voor iedereen die op zoek is naar meer opslag zonder de bank te breken.

Deze Sandisk -extreme microSD -kaarten bieden leessnelheden tot 160 MB/s en schrijven snelheden tot 90 MB/s. Dat maakt ze perfect voor gebruik met 4K UHD-video en hoogwaardige, krachtige games en apps. Of u deze kaart nu gebruikt in de nieuwste vlaggenschip Android -telefoon of uw Nintendo -schakelaar, deze kaarten laten u niet in de steek. Die 4K UHD -videocapaciteit maakt ze ook perfect geschikt voor een huis in camera’s.

We gebruiken al jaren SANDISK -microSD -kaarten en zouden niet aarzelen om ze aan te bevelen, zelfs niet voor de volledige prijs. Dus als er een deal komt, zijn ze onmogelijk te negeren. Als je de SanDisk Lifetime -garantie overweegt, kun je echt niet fout gaan.

Zoals alle goede microSD -kaarten zijn deze Sandisk -aanbiedingen ook getest om ervoor te zorgen dat ze het ruwe en tuimelen van echt gebruik kunnen waarmaken. Ze zijn temperatuurbestendig, waterdicht, schokbestendig en zelfs röntgenfoto’s voor een goede maatregel.

Als er meer opslag op uw boodschappenlijst staat, hoeft u niet verder te zoeken. Deze kaarten zijn ook meer dan capabel en verkrijgbaar voor een geweldige prijs.

Koop: Sandisk 512 GB Extreme Microsdxc UHS-I geheugenkaart met adapter van Amazon: $ 129,99 | Oorspronkelijke prijs: $ 200

Misschien wil je ook kijken:

Hoe u iOS 12.4 kunt jailbreaken op iPhone X, XS Max, XR, iPad Pro en meer met UNC0ver

iOS 12.4 Jailbreak tweaks compatibiliteitslijst voor UNC0ver / Chimera -jailbreaks

Download iOS 13 Beta 8 IPSW -links, OTA -update samen met iPados 13 Beta 8

iOS 13 Beta 8 Profielbestand downloaden zonder Dev-account, hier is hoe

Hoe u iOS 12.4 kunt jailbreaken met unc0ver 3.5.x [tutorial]

Jailbreak iOS 12.4 UNC0ver 3.5.0 IPA voor iPhone X, 8, 7, plus, iPad Pro uitgebracht

Beste Galaxy Note 10 / 10+ plus case lijst: hier zijn de must-haves voor bescherming

Beste Galaxy Note 10 / 10+ plus schermbeschermer? Hier zijn onze keuzes [lijst]

Installeer WhatsApp -web op iPad dankzij iOS 13 en iPados 13

Download iOS 13 Beta 1 IPSW -links & installeer op iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *