Uncategorized

2021 iPhone zal zowel functioneren met ID als in Display Touch ID [Report]

Analist Ming-Chi Kuo wordt begrepen om dingen vrij veel op de buurt te krijgen, evenals hij heeft vandaag een nieuw rapport uitgebracht dat stelt Apple introduceert iPhones met Touch ID vanaf 2021.

Hij gaat zelfs zo ver dat hij staat dat Apple ook een iPhone zal vrijgeven met zowel de omgang met ID als Touch ID ontwikkeld.

Om dat te doen, stelt Kuo dat de Touch ID -sensor onder het display van de iPhone zal worden geplaatst, net zoals een aantal Android -telefoonmakers de laatste tijd hebben gedaan.

Om dit alles te maken, stelt Kuo dat Apple de komende 18 maanden zal besteden aan het oplossen van technische problemen met betrekking tot de implementatie. Er wordt gezegd dat Apple de afgelopen twee jaar aan dit soort release heeft gewerkt, maar het is niet in staat geweest om iets te creëren dat voldoet aan de veeleisende normen.

Apple heeft al patenten ingediend met betrekking tot in-display vingerafdruksensoren en Kuo zijn van mening dat Apple een iPhone zal proberen aan te bieden die zowel met ID als aanraak-ID gebruikt in plaats van een van de andere. Apple heeft tot nu toe echter problemen ondervonden met betrekking tot het stroomgebruik en de fysieke grootte van de module die nodig is om een ​​vingerafdruk te scannen van onder een display. Volgens Kuo wordt verwacht dat die problemen zullen worden opgelost.

Als onderdeel van dat proces zal Apple waarschijnlijk een van de ultra sonische vingerafdruksensoren van Qualcomm gebruiken die geen persoon nodig heeft om zijn vinger op zo’n specifieke locatie op het scherm te loceren.

Kuo verklaarde ook dat de Apple Watch zijn eigen type biometrische beveiliging in exact hetzelfde rapport zal krijgen, met aanraking -ID die waarschijnlijk de toepassing is in plaats van om te gaan met ID.

Misschien wil je ook inspecteren:

iOS 13 Beta 6 / Public Beta 5 Download Releasedatum: hier is u verwachten

iOS 13 openbare bèta 4 downloadprofiel vrijgegeven voor testers

Download iOS 13 Beta 5 IPSW -links en OTA -update voor uw iPhone of iPad

iOS 13 Beta 5 Profielgegevens Download zonder Designer -account, hier is hoe

Jailbreak iOS 12.2 met behulp van UNC0ver 3.3.0 IPA

Installeer WhatsApp Web op iPad dankzij iOS 13 en iPados 13

100+ iOS 13 verborgen functies voor iPhone en iPad [Running List]

Hoe iOS 13 / iPados 13 Beta te downgraden naar iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, iPados -compatibiliteit voor iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

Download iOS 13 Beta 1 IPSW -links & ingesteld op iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Je kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *