Digital Electronics

2TB Xbox One S Gears of War 4 Restricted Edition-bundel die nu wordt aangeboden om

te bestellen, is de Xbox One een officiële ontwikkeling van Microsoft’s zeer prominente Xbox One-console, maar zoals het softwaregiant bedrijf nu heeft bevestigd , het wordt nu officieel aangeboden om ook te bestellen in het bundeltype met beperkte editie.

Het was nog maar vier weken geleden dat Microsoft de Xbox One S officieel onthulde als onderdeel van het openingsmedia -evenement op de E3 van dit jaar in Los Angeles, maar het wil duidelijk niet rondhangen in termen van het verzamelen van verkoop voor de nieuwe console. De verklaring van vandaag geeft aan dat consumenten nu een beperkte editie 2TB-bundelversie van de console kunnen bestellen voorafgaand aan de openbare release in augustus.

De opwinding voor de Xbox One S kan stijgen als onderdeel van deze aankondiging, maar het kan gewoon tot een niveau worden gestoten als we precies schetsen wat er wordt aangeboden. In plaats van een gewone, gewone 2 TB-console te zijn, gebruikt Microsoft een Gears of War 4 Restricted Edition 2TB-bundel als onderdeel van de beperkte tijdspromotie voor de pre-order.

De bundel omvat een 2TB Xbox One-console voltooid met een grimmige, gevechtsbaan, een Gears of War 4 Crimson Omen Restricted Edition Xbox One Wireless Controller met een getextureerde grip voor verbeterd comfort, een verticale standaard, evenals winst en winst Toegang tot een volledige digitale download van Gears of War 4: Ulst MOst Edition voor Xbox One en Windows 10.

De Special Edition-console zal ook op maat gemaakt systeem bevatten, lijkt echt de stijl te versterken die het draagt. De beperkte editie Crimson Omen Controller komt overeen met zowel verweerde als gruizige buitenkant van de console zelf, evenals natuurlijk, de Xbox One-console zelf geeft aan dat eigenaren in staat zijn om 4K-video’s te streamen, geniet van Blu-ray-films in 4K Ultra in 4K Ultra HD, evenals ervaren gamingmateriaal in rijkere, veel meer lichtgevende kleuren.

Als dat niet voldoende is om u te dwingen om af te scheiden van uw geld, dan is er ook een Gears of War 4-seizoenspas met een speciaal vintage VIP-pakket, onbeperkt en langdurige winst toegang tot toekomstige multiplayer-kaarten om ervoor te zorgen Vereiste om alleen te spelen, evenals zelfs vroege toegang tot aankomende modi. Dit alles wordt gewaardeerd op $ 99.

Microsoft heeft ook Xbox Elite Wireless Controller – Gears of War 4 Beperkte editie onthuld die wordt aangeboden als een afzonderlijke aankoop. De controller wordt nu aangeboden voor het pre-ordenen van ideaal voor $ 199.

De Special Edition 2TB Xbox One S Console-bundel wordt aangeboden om nu ook te bestellen voor $ 449,99, en wordt verwacht dat ze op 7 oktober worden verzonden.

Pre-order: Xbox One S 2TB Console-Gears of War 4 Restricted Edition-bundel van Amazon: $ 449,99

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *