Digital Electronics

30 minuten of 30 uur

Naast extreme precisie en consistentie kunnen Z4-investering uw laboratorium flexibele werkprocedures aanbieden, zodat u de volledige controle kunt maken over uw giet- en drukproces.
Z4 Universele investeringen blinkt uit waar andere investeringen tekortschieten, en biedt functies die geen ander materiaal kan matchen. Een van de belangrijkste voordelen van Z4 is de mogelijkheid om te investeren, burnout en cast of drukt u op een ring op uw eigen schema. Met Z4-ringen kunnen worden geïnvesteerd en blijven dan 30 minuten op de bank, 30 uur of 30 dagen voordat u het rechtstreeks in een warme oven plaatst om voorverwarmen.
Dit betekent niet langer om te staan ​​over een ring met een timer die wacht op het exacte moment om het in de oven te plaatsen. Of erger, als je te lang wacht, verlies je het vermogen om de snelle giettechniek te gebruiken en een ringkraak te riskeren. Met Z4 kunt u investeren, dan voorverwarmen en gooien of op uw gemak drukken. Bovendien kunt u ringen in verschillende tijden van de dag investeren, dan voorverwarmen ze allemaal bij elkaar wanneer u klaar bent.
Deze functie van Z4 biedt niet alleen flexibiliteit, maar het maakt het ook in staat om consistente chemische uitzetting te garanderen. Wanneer de investering gemengd is en de ring is geïnvesteerd, begint de chemische uitzetting. Investeringen die een bank in 15 minuten hebben, vereisen dat u de ring in een hete oven plaatst wanneer het nog heet is, vochtig en de chemische uitbreiding heeft het proces nog niet voltooid. Wanneer u vervolgens de ring in de oven plaatst, stopt de warmte de chemische expansie en begint de thermische uitzetting. Dit kan leiden tot inconsistente resultaten op basis van de werkelijke hoeveelheid tijd die de ring op de bank zit.
Met Z4, ringen bench ingesteld gedurende een minimum van 30 minuten, waardoor de chemische uitbreiding zijn hele koers kan uitvoeren en de ringen koel, droog en stabiel worden. Dit betekent dat elke ring de volledige hoeveelheid gewenste chemische expansie krijgt, en dit leidt tot meer consistente resultaten.
De pioniers bij N & V België zijn de uitvinders van Rapid Cast-technologie in het tandheelkundige veld, en Z4 is het resultaat van meer dan 50 jaar collectieve ervaring. Door te begrijpen hoe laboratoria bedienen, richten ze zich op het ontwikkelen van producten die het laboratorium toestaan ​​om de productiviteit te verhogen door flexibiliteit en controle. Dit is wat Z4 naar uw laboratorium kan brengen.
Vraag vandaag een monster aan om Z4 te plaatsen aan de test in uw laboratorium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *