Digital Electronics

Instagram voor Windows Phone Bijgewerkt, laat u nu mensen op foto’s labelen, brengt Photo Maps

Instagram’s Windows Phone 8 -app was erg laat in het feest en het is misschien alleen in bèta -vorm nu, maar dat stopt niet Het is van bovenaan de downloaddiagrammen in de Windows Phone Store van het platform. Instagram is zelfs de enige app die in staat lijkt om Facebook van die toppositie te slaan, met het sociale netwerk nu op nummer twee in de hitlijsten die het ooit domineerde. Als er ooit enige twijfel bestond dat het lanceren van Instagram op Windows Phone, hoewel het nog steeds technisch gezien een bèta -versie is en niet helemaal klaar is, zou de overweldigende populariteit moeten aantonen dat de mensen op Facebook die beslissing goed hebben gekregen.

Facebook wil echter niet op zijn lauweren rusten, maar blijft de Instagram -app bijwerken, waarbij de meest recente release het versienummer tot 0,2 brengt. Daarin zullen gebruikers ontdekken dat hopelijk een of twee bugs zijn geplet, met crashfixes en UI -verbeteringen die met deze nieuwe update worden aangebracht.

Instagram ontving ook enkele nieuwe functies met v0.2. Als je vandaag bijwerkt, verwacht dan dat het nieuwe vermogen om mensen in foto’s te labelen, wat nuttig is voor die groepsfoto’s van het kerstfeest op kantoor, tenminste! Er is ook een nieuwe ‘fotokaart’ -modus toegevoegd, iets waar we bepaalde fans van zijn in de iOS -versie van Instagram. In staat zijn om alle foto’s te zien die op een bepaalde locatie zijn genomen, zelfs als ze niet door je vrienden zijn ingenomen, is iets dat heel leuk kan zijn. Het is goed om dergelijke functies met betrekking tot de Windows Phone 8 -app te zien, vooral gezien die bèta -status waar we u aan blijven herinneren.

Er is momenteel geen woord over wanneer Instagram zijn bèta -periode zal verlaten, maar terwijl Facebook dingen aanpast en functies toevoegt om de app naar het niveau van zijn iOS en Android -broeders te brengen, kunnen we niet gelukkiger zijn met de voortgang – en we doen geen Bezit zelfs niets met Windows Phone 8!

De update is beschikbaar om nu het beste uit de Windows Phone Store te downloaden en is zeker volledig gratis. Probeer het eens en laat het ons weten in het commentaargedeelte hieronder wat u denkt.

Bekijk onze Windows Phone Apps Gallery om veel meer apps te verkennen voor uw Windows Phone 7 -smartphone.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *