Uncategorized

Zelfstandige time-lapse-rig Braves-aspecten van dertig voet

Punt van weergave is een beetje moeilijk om in deze afbeelding te begrijpen, maar al deze hardware is een dertig voet boven de grond gemonteerd. Deze time-lapse-fotografie-box maakt gebruik van de zon en een Raspberry PI om de Goings in te dienen. De rig is een van de drie die is ontwikkeld door [Patty Chuck] om de ontwikkeling op een zeventig hectare bouwterrein over het programma van achttien maanden op te nemen. De bovenstaande galerij toont de taak uit, maar een veel veel uitgebreidere tekstbeschrijving wordt ontdekt in zijn reddit-thread.

Wat niet op de foto wordt getoond, is een zonnebereik die het vak aangeeft. Toen ze werden geïnstalleerd, waren er geen hulpprogramma’s ter plaatse. Om te bewaken tegen vermogensverlies is er een hardware-rtc die doorkijkt. De Raspberry PI maakt gebruik van GPIO-pinnen om de Nikon D7100-videocamera in te schakelen wanneer elke vijf minuten tijdens de werkdag. Het snapt een foto voordat je het weer naar beneden stroomt. Het schermen eveneens een temperatuursensor en bedient indien nodig omloopfans.

Hij is van plan om de video’s te publiceren wanneer het project in 18 maanden wordt uitgevoerd. Als je ze zo goed ziet als in gedachten, stuur ons dan de link en we zullen de update publiceren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *