Uncategorized

Voeg 128 GB geheugen toe aan uw smartphone of tablet voor slechts $ 21 vandaag

Amazon biedt momenteel de Samsung Microsdxc EVO aan om geheugenkaart te kiezen met full-size adapter met een extreem gematigde, maar extreem gewaardeerde kortingspercentage die eraan wordt gebruikt. Deze kaart vliegt meestal van de digitale planken voor ongeveer de $ 25 -markering, maar nu kan u nu zijn met een leuk bit 12% disconteringsvoet toegepast.

Samsung definieert deze specifieke versie van zijn geheugenkaartvariëteit als perfect voor het opnemen van 4K UHD-video en een uitstekende geheugengebaseerde oplossing voor het opslaan van foto’s met hoge resolutie op verschillende gadgettypen. Zoals u zou verwachten van een product van deze aard, lijkt Samsung ook de betrouwbaarheid en snelheid van de kaart te bevorderen; Twee dingen die uiterst belangrijk zijn voor klanten die een dergelijke product nodig hebben.

Met een verbluffende snelheid en betrouwbaarheid, kunt u met de Samsung 128GB Microsdxc EVO Memory Card kiezen dat u het meeste uit uw apparaten haalt. Ultrasnelle uitcheckte en componeerde snelheden van maar liefst 100 MB/s & 90 MB/s, evenals ondersteund door 4-proof bescherming, houd uw gegevens risicovrij tegen water, extreme temperaturen en andere barre omstandigheden. Voel je positief om vast te leggen, op te slaan en 4K UHD -video’s, foto’s, muziek en andere big data moeiteloos over te zetten. Je herinneringen en avonturen zijn onvervangbaar, evenals nu onvergetelijk.

Voor degenen die mogelijk op het hek zijn over dit type product, of die niet onmiddellijk hun vertrouwen willen stellen in een bedrijf als Samsung, heeft deze specifieke kaart momenteel meer dan 69.000 evaluaties op Amazon en beveelt momenteel een bijna vijf- Ster -score van die beoordelingen. Dit type biedt de veelzijdigheid, betaalbaarheid, evenals betrouwbaarheid van het product weg. Als veel mensen hun vertrouwen kunnen stellen op de Samsung Microsdxc EVO, kiest u geheugenkaart, dan is het waarschijnlijk dat u dat ook kunt.

Als u zich kunt verdiepen in uw innovatiekast of lade en een reeks gadgets kunt ontdekken die buitengeheugenkaarten nemen en wat extra opslag vereisen, dan is dit misschien het perfecte aanbod voor u. De disconteringsvoet is gematigd, maar het is absoluut aantrekkelijk voldoende voor degenen die sowieso een accessoire zoals dit in hun leven moeten brengen! Pak het nu van de directe link hieronder om de stabiliteit van Samsung Evo in je leven te introduceren.

Koop: Samsung Microsdxc EVO Kies geheugenkaart met full-size adapter van Amazon: $ 21,99 | Oorspronkelijke prijs: $ 25

Misschien wil je ook inspecteren:

Download: iOS 13.4.5 Beta 1 IPSW -links, OTA -update samen met iPados 13.4.5 Beta 1 vrijgegeven

Kodi 18.6 IPA APK Download voor iOS 13 / iPados 13, Android uitgebracht

Voer meerdere 2 WhatsApp -accounts op 1 iPhone op de juiste manier uit, hier is hoe

Downloaden: iOS 13.4 Finale IPSW -links, OTA -update en iPados 13.4 voor compatibele gadgets die zijn uitgebracht

Jailbreak iPhone 11 Pro Max met UNC0ver 4.0.0 op iOS 13.3 nu

Checkra1n voor Windows Alternative: precies hoe u RA1NUSB kunt gebruiken voor iOS 13.3 Jailbreak

Jailbreak iOS 13.3.1 met behulp van checkra1n, hier is precies hoe [gids]

Downgrade iOS 13.4 naar iOS 13.3.1 voor Checkra1n jailbreak – precies hoe te doen

Jailbreak iOS 13.3 met behulp van checkra1n, hier is precies hoe [gids]

Apple Watch ECG App Hack: Sta buiten ons toe in niet -ondersteund land op Series 5 & 4 zonder jailbreak

Je kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *