Digital Electronics

Apple wordt een nieuwe iPhone 5C -advertentie uitgezonden, richt zich op de perfectie van plastic [video]

Apple’s twee nieuwe iPhone -modellen zijn misschien nog niet in handen van consumenten, maar het op Cupertino gebaseerde bedrijf heeft hun advertentiecampagne al opgevoerd. Na de introductie van de iPhone 5C en iPhone 5s op een speciaal evenement vorige week, heeft het bedrijf nu een nieuwe videoadvertentie uitgebracht die zich richt op het belangrijkste gesprekspunt van de goedkopere 5C – de plastic shell.

De video heeft de titel “Plastic Perfectected” gekregen en volgt het reguliere patroon van 30 seconden lengte dat we nu zo gewend zijn met Apple AD-campagnes. Als onderdeel van het evenement vorige weken werd Jony Ive opgemerkt dat de iPhone 5C “prachtig, unapologicaal plastic” was en deze nieuwe advertentie lijkt te suggereren dat Apple dat feit zal blijven spelen als onderdeel van hun push om het in de Handen van zo veel mogelijk klanten.

De iPhone -advertenties van Apple zijn altijd belangrijk, niet alleen voor hun visuele uiterlijk, maar ook voor de normale opname van een pakkend achtergrondnummer waardoor we in de boodschap worden geïnvesteerd. Deze keer in het bedrijf hebben een Sleigh Bells -deuntje gebruikt genaamd Rill Rill, en zoals altijd past het perfect. Wat betreft de inhoud van de video, nou ja, de hele 30 seconden wordt vrijwel opgenomen door gesmolten plastic vloeistofvorming en verandert in de schaal van de nieuwe iPhone met verschillende cruciale componenten die in de verschillende openingen van het apparaat glijden.

De iPhone 5C is een definitieve stap verwijderd van het normale apparaat dat Apple elk jaar lanceert. Het is het beste logisch voor het bedrijf om wat advertentietractie te verzamelen met consistentie en deze meest recente advertentie blijft erg vergelijkbaar met het promotiemateriaal dat we al hebben gezien voor de nieuwe gekleurde iPhone. Consumenten die geïnteresseerd zijn in het apparaat hebben nu vijf dagen pre-orders voor de handset kunnen doorbrengen. Apple toont momenteel iPhone 5C -aandelentekorten in sommige regio’s, hoewel contractapparaten voor minimale termijn nog steeds beschikbaar zijn.

Met een releasedatum van deze vrijdag alles zal Apple hopen dat deze nieuwste en toekomstige, advertentievideo’s wat bewustzijn en interesse in het apparaat zullen opdrijven. Gezien het feit dat ze iPhone 5 hebben stopgezet, moet het zeker een beroep doen op degenen die op de iPhone -actie willen, maar zonder de Premium 5S -prijs.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *