Uncategorized

Apple brengt een nieuwe HomePod 16 -softwaretoepassing uit voor iedereen

Apple heeft vandaag de huidige versie -software -applicatie 16 uitgebracht die de HomePod en HomePod Tiny to the World Tiny Tiny Tiny. De update, die in bètatests is geweest, aangezien juni nu wordt aangeboden om te downloaden door degenen die de wijze sprekers in hun huizen hebben.

Deze update, gebaseerd op iOS 16 en TVOS 16, komt op exact dezelfde dag dat beide releases eveneens aan het publiek werden aangeboden.

In tegenstelling tot die releases is Apple echter niet zo goed ingegaan op wat deze updates te bieden hebben. In feite is het bijna nul gedetailleerd, in plaats daarvan ervoor te kiezen om alleen te stellen dat de release algemene prestaties en stabiliteitsverbeteringen omvat.

Degenen die de nieuwe update op hun HomePod of HomePod Tiny willen instellen, hebben twee opties. Degenen met automatische updates ingeschakeld kunnen wachten op de te downloaden release en geïnstalleerd, terwijl elke persoon die niet kan wachten dingen handmatig kan initiëren.

De House -app is de locatie om dat te doen, maar het ontbreken van enorme nieuwe functies die we zouden voorstellen om gewoon op de HomePod te wachten om de update zelf af te handelen.

Apple heeft ook vandaag WatchOS 9 uitgebracht, terwijl de iPados 16 en MacOS 13 Ventura -updates niet zijn ingesteld om tot een punt volgende maand te verschijnen. Er wordt aangenomen dat de iPados 16-update is uitgesteld om Apple in staat te stellen de nieuwe interface voor multitasking van het podiummanager te verfijnen, terwijl macOS-updates toch in oktober verschijnen.

Misschien wil je ook inspecteren:

Hoe arme iOS 16 batterijduur afvoer [gids] te repareren

Jailbreak iOS 16 op iPhone en iPad Condition Update

iOS 16 compatibel en ondersteunde iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

iOS 16 verborgen functies: 100+ wijzigingen

iOS 16 Finale OTA -profielgegevens downloaden en IPSW -links vrijgegeven

Download iOS 16 laatste IPSW -links en ingesteld op iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus [Tutorial]

U kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *