Digital Electronics

Teruggaan naar ons oude commentaarsysteem!

Op vrijdag onthulde ik dat we ons commentaarsysteem zouden upgraden. Het werd in het weekend geëvalueerd, evenals uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om terug te gaan naar het WordPress-systeem. Hier zijn de redenen waarom:

1. Onze oude opmerkingen zijn nooit overgestapt.

Het IntenseDebate-systeem stelt dat ik gewoon op een enkele knop kan klikken, evenals het zal onze oude berichten in het nieuwe systeem importeren. Ik deed deze vrijdag en de pagina is nooit van 0% verhuisd. Ik heb het opnieuw geprobeerd zaterdagavond, met de 0% -import nog steeds vanmorgen (maandag). Onze oude berichten zijn nooit geïmporteerd. Ik begrijp niet of het was, omdat onze database van opmerkingen zo groot was (ik heb het betwijfeld) of wat. Ik ging in contact komen met hun steun, maar ontdekte ze voor het weekend. Dat is geen enorme deal, maar ik vraag of de importeur een handboek ding was, evenals niemand was er om het te doen? Zo ja, moeten ze hoogstwaarschijnlijk een waarschuwing op de importeurpagina plaatsen.

2. Het faalde niet gracieus.

Ik had talloze e-mails en opmerkingen waarin staat dat de opmerkingen niet vertoonden toen mensen gebruikmaken van scriptblokkers of specifieke Android-apparaten. De IntenseDebate-site verklaart dat hun systeem opmerkingen zal tonen, zelfs als iemand een scriptblokker gebruikt. Ik heb dit niet persoonlijk getest, evenals eerlijk gezegd hoeft het niet te doen. Zelfs als die mensen zich vergissen of eigenaardige setups hebben, kan ik gewoon geen klachten negeren dat ons materiaal niet eens wordt weergegeven.

3. Ik kon alle antwoorden niet standaard uitbreiden, of misschien ben ik een idioot.

Ik heb nergens een keuze gezien om alle commentaarschriften die standaard worden verbreed. Misschien heb ik het net over het hoofd gezien. Misschien zijn er enkele CSS-techniek aan. We moeten onze opmerkingen hebben uitgebreid. Vaak is er veel meer nuttige informatie in de opmerkingen dan het korte artikel zelf. Met antwoorden genestd zou je moeten gaan met evenals klik op elke afzonderlijke draad om te zien of er iets nuttigs was. Dit is zo’n schijnbare functie dat ik overgehaald heb, ik ging even dom, evenals de knop niet uitcheckte die het in staat stelde, zeker niet weg.

Om deze 3 redenen heb ik het geëlimineerd. Net zoals ze hebben verklaard, zou het zonder enige kwestie uitkwamen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *