Uncategorized

Fix voor Galaxy S3 Wi-Fi-uitgifte nu beschikbaar

Ongeacht hoeveel hardware- of softwareverbeteringen een bedrijf aanbrengt aan een apparaat gedurende een bepaalde periode, zullen er altijd fouten zijn, en in het geval van Samsung’s felbegeerde Galaxy S III I9300, Wi-Fi roaming-bugs hebben menig gebruiker geteisterd. Waar een beperking of een fout is, maar er is echter altijd een ontwikkelaar die op zoek is om het op te lossen, en in dit geval komt de remedie met dank aan XDA-Developers-lid Felixchris. We hebben alle details na de sprong!

Er zijn in totaal drie wifi-zwervende bugs, en hoewel de oplossing alleen een van die problemen behandelt, is het zeker een begin. Felixchris legt uit dat als de signaalsterkte toeneemt wanneer het dichter bij AP2 komt, maar het wifi-pictogram snel verdwijnt en weer voor je ogen verschijnt (ook waardoor webradio kort wordt uitgesneden), dan lijdt je inderdaad met de melkweg S III -bug en zijn kleine oplossing helpen u het snel en effectief op te lossen.

Zoals meestal het geval is bij het aanbrengen van een patch (of, zoals het gezegde luidt, een kat villen), is er meer dan één manier om uw wifi-problemen op te lossen. De eerste is de lange weg, waarvoor u geen aangepast herstel hoeft op te starten, terwijl de andere een ritssluiting in een aangepast herstel inhoudt. Welke weg je ook kiest, beide zijn zo effectief als elkaar om je apparaat van de wifi roaming-bug te bevrijden, dus als je wat tijd in handen hebt en dingen graag op de ouderwetse manier doet, wil je misschien nemen de langere route.

Een optimale Wi-Fi-ervaring is een belangrijk onderdeel van het bezitten van een mobiel apparaat. In het bijzonder thuis, hebben we de neiging om onze cellulaire verbindingen alleen als back-up te gebruiken, omdat het gegevensgebruik doorgaans wordt beperkt door onze vervoerders. Als zodanig moet u deze stappen ondernemen om de roamingproblemen op te lossen met uw Galaxy S III als ze zich voordoen, en als u meer informatie wilt, bekijk dan de originele thread, die we hieronder hebben gekoppeld.

(Bron: XDA-Developers)

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *