Digital Electronics

VIDEO: 50 suggesties en technieken voor de iPhone 6 evenals iPhone 6 Plus

met twee nieuwe smartphones en een geheel nieuw stuk softwareapplicatie in iOS 8, zelfs oude individuen van Apple-gadgets hebben Ik heb iets van een ontdekkingscurve aangetroffen, en we hebben ons beste hier gedaan om u een paar van de allerbeste suggesties en technieken te presenteren om u te helpen vertrouwd te maken met de verschillende nieuwe functies. op voorwaarde dat iOS 8 waarschijnlijk een van de meest aanzienlijke sprongen is, omdat de extreem allereerste iPhone in 2007 verscheen, lijkt er echter altijd iets te leren, en als u uw acclimatisatie wilt versnellen met de update, Dan zal een nieuwe video met 50 opmerkelijke functies je zeker van pas komen.

De video, die is geproduceerd door de mensen van TechSmartt, is een geweldige 15 minuten lang, hoewel als je er extreem veel van wilt maken, je waarschijnlijk wilt pauzeren na elke suggestie die je niet begreep.

Het omvat een aantal essentiële implementaties die Apple heeft gemaakt met de nieuwe software, evenals dus nuttig, zelfs niet voor degenen die een oudere iPhone gebruiken of zeker elk type iDevice dat op iOS 8 wordt uitgevoerd. Natuurlijk zullen enkele suggesties zijn nutteloos als, zeg, je rockt een Retina iPad Mini, maar als je de tijd neemt om met de clip in zijn geheel te bekijken, zul je zeker iets van authentieke interesse ontdekken.

Hoewel iOS 8 goed is, net zo goed op ons-praktisch de helft van die met iOS 8-conforme gadgets heeft de update al gepakt-het voelt nog steeds niet alsof het volledig is gelanceerd. Er zijn een aantal bugs, met name voor diegenen die de verouderde iPhone 4S uitvoeren, evenals hoewel de Healthkit is gefactureerd als een integraal element in het grotere ecosysteem van Apple die vooruitkijkt, de app voor gezondheid en welzijn schiet nog steeds niet op alle cilinders.

Ondanks deze vroege knikken, die Apple werkt aan het oplossen terwijl we spreken, zijn er nog steeds veel interessante, praktische functies om mee te beginnen, en zelfs als je al in het algemeen wordt gebruikt voor iOS 8, is er absoluut geen schade Bij het pakken van een koffie en het bekijken van deze video.

Met 50 in totaal zijn we er zeker van dat hier iets is waar je je niet bewust van was, dus geef het een horloge, en deel je gedachten via de typische kanalen.

Misschien wil je ook inspecteren:

Top 26 verborgen iOS 8 -functies die u nu het beste zou moeten proberen

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *